Gazeteci Nedim Şener, katıldığı tv100 canlı yayınında gündemdeki İsrail-Türkiye ticaret konusunu değerlendirdi. Şener, 'Erdoğan'ı Gazze üzerinden eleştirmek türban üzerinden eleştirmeye benzer" dedi.

Şener şu ifadeleri kullandı;

"Tabloya baktığınız zaman, AK Parti’ye vurulabilecek en tuhaf darbeyi vurdular bu anlamda. AK parti her konuda eleştirilebilir ama Erdoğan ve AK Parti dediğiniz zaman, Erdoğan özellikle Gazze konusunda bir eleştirirken ince ince düşünüp çok ayrıntı bulmanız lazım. Türban ya da başörtüsü üzerinden eleştirmeye benzer. 

 

Yorumlar 81 Yorum Var
  • Hasan 10.04.2024 14:11
    Türkiye'de uçak yakıtı satan iki özel akaryakıt şirketi var. İsrail'den Türkiye'ye çok sayıda turist geldi. Sivil uçuşlar bir müddet devam etti. Uçuşlar, birkaç ay önce iptal edildi. İsrail'e satılan yakıt, İsrail'in turist getiren hava yolu şirketlerinin uçaklarına satılan yakıttır. Türkiye'ye geliyorlar, benzini dönüş için alıyorlar. Bu, Türkiye'nin ihracatı gibi yazılıyor."
  • Mehmet DOĞAN 10.04.2024 13:28
    Teşekkürler Nedim Bey. Hayırlı Bayramlar dilerim.
  • imas 10.04.2024 12:25
    İftiranın en büyüğünü yrp ile saadetçiler yapıyor. Allah iki partiyide rezil etsin inşaallah
  • mustafa 10.04.2024 12:09
    ga zze üzerinden eleştirip hükümeti yaptırım yapmaya zorlayıp sonra uluslararaı finans tarafından türkiyeye yaptırm olmasını sağlayıp ekonomin daha kötü olmasını sağlayıp hükümeti yıkma prodesidir gazzeyi onon için gündemde tutuyorlar malesf buna refaklı partide dahil bunların gazze ölen insanlar umrunda değil sadece hükümetin yıkılmasıdr umarım herkes anlar
  • Zeynel 10.04.2024 12:02
    Pkkypk chpdem refah sadet ekodem farketmez hepsi birleşmiş yazıklar olsun çirkin siyaset
Daha fazla yorum görüntüle