Gazeteci Nedim Şener, canlı yayında Van'daki skandal mazbata törenine ilişkin açıklamalarda bulundu. Şener, Bahçeli'nin "Bu ülkede sandıkta kurulmadı, nerede kurulduysa oradan ayağa kalkmak zorundadır." sözlerini de hatırlattı.

VAN'DA MAZBATA SKANDALI

Nedim Şener, mazbata törenlerindeki süpürgeli görüntülere sert tepki göstererek, "Bre namertler, bre namussuzlar kayyum gidip sizin çocuklarınızı dağa mı gönderdi? Hiç bunu söyleyecek Allah’ın kulu yok mu memlekette? Kayyum sizin kızınızı dağa gönderip tecavüz mü etti? Kayyum onları engelledi senin oy verdiğin PKK-DEM’ciler senin çocuğunu dağa gönderecekler." açıklamasında bulundu.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • Murat 11.04.2024 19:10
    Bazıları ileri seviye nankör. Babaları ve dedelerindende dinlemişler. Bundan 25 sene önce CHP nin ve fetönün hüküm sürdüğü yıllarda şimdi aynı saftalar. O yıllarda Doğuda hiç bir şey yolu bile yok yolu. Doğudan gelenlere CHP tiksinerek bakıyordu. Nişantaşında kafede bir doğulu görse bu ne kara lastikli yolunumu çaşırmış diye bakıyorlardı. Babalarına dedelerine çektiren CHP yi özlemişler.
  • murat yılıdız 11.04.2024 18:42
    bu ülkeye fazla değil, 3 tane daha nedim şener olsa yeter. ama adam tek başına. ve şenerden ve mete yarardan daha yüreklisini görmedim
  • Hüsnü Başmak 11.04.2024 18:25
    Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak, pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys ve iş birlikci terör örgütü fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden
  • Osmanlı 1453 11.04.2024 18:08
    pkknın tek anladığı silahtır yaşatmayın gebertin hainleri askere polise kurşun sıkan haindir apoya selam diyen haindir
  • Azim 11.04.2024 18:00
    Nedim şener çok iyi takip tesin seni taktir ediyorum sen gitmeden kıymetini bilmek nasipetti yaratan
Daha fazla yorum görüntüle