Diyarbakır’da kar maskeli 2 kişi, gündüz tartıştıkları kişilere ait kahvehaneye tüfek ve tabancalarla ateş açıp kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre yüzlerini kar maskeleriyle kapatan 2 şüpheli, gündüz saatlerinde tartıştıkları kişilere ait kahvehaneye motosikletlerle gelip, tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay anı, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Diyarbakır Valiliği, kar maskesi ile kahvehaneye girip ateş açan şüpheliler ile ilgili açıklamada bulundu. Valilik açıklamasında, olayın terörle ilgisinin olmadığı belirtilerek, “Bazı basın yayın organlarında Diyarbakır’da kar maskeli şahıslarca yarı otomatik tüfekle kahvehanede havaya ateş açıldığı haberinin terörle bir ilgisi olmayıp tamamen kişiler arasındaki tartışmadan kaynaklı bir asayiş olayı olduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Cicek 12.04.2024 16:04
    Diyar bekirin tüm mahalleri kamerayla donatilmali oralar suçlu larla dolu uyuşturucu satıcıları dağlarda ekip şehre getiren kimler ortaya çıkarılması için tüm DİYAR BEKİR KAMERALARLAR Donatilmali şart tek çare otbanlar kameralarla donatilmali arka sokaklar
  • Hüsnü Başmak 12.04.2024 13:43
    Dağda başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak, pkk şehir yapılanması Kck, Dhkp-c, Mlkp, Pys....ve iş birlikci terör örgütü fetö imhasıda elzemdir, zaman kaybetmeden.
  • (76) 12.04.2024 12:46
    Vaybe sanki iftarını açmış çaya hasret gibi yudumluyor kurşunlar arasında cesaretine diyecek yok
  • Vatan1 12.04.2024 12:29
    Millet alışmış artık çay yudumluyor kapıda içeride can pazarı varken
  • vatandas 12.04.2024 11:57
    insanlığın kıyısından geçemeyen pkklılar bunları normal cezanın 10 katıyla cezalandırıp kesinlikle merhamet göstermemeli.
Daha fazla yorum görüntüle