Son bir haftada bazı kesimlerden ve FETÖ'den çıkıp sol ve Kemalist çevrelerin büyük destekleriyle bir anda sosyal medyada yayılan "31 Mart'a özel doğu ve güney doğuda asker ve polisler oy kullansın diye ikametleri taşındı.", "Sancaktepe'de belediye binasında jakuzi olduğu yalanı", "FETÖ'nün bazı bakanların ByLock kullandığına yönelik dosya yalanı", "Baykar'ın İsrail'e jet yakıtı sattığı yalanı" gibi peş peşe algı operasyonları gazeteci Cüneyt Özdemir’in daha önceki nokta atışı tespitini akıllara getirdi.

Türkiye tarihinde görülmemiş hainlikleri yapan FETÖ'cüler, dönem dönem kirli yalanlarla algı operasyonu yapmaya devam ediyor. Bu yalanlara en çok da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye muhalif olmak isteyen bir kısım çevre alet oluyor.  

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in geçtiğimiz yıllarda bu yalanlarla ilgili nokta atışı tespitleri ise sosyal medyada yeniden gündem oldu. 

Özdemir, "FETÖ’cü farenin biri ortaya bir yalan atıyor; solcusu, Kemalist’i peşine takılıyor." diyerek yalanların nasıl yayıldığına dair dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. 

Yorumlar 55 Yorum Var
  • Kamal 13.04.2024 01:48
    birileride cikar Ekremin Kaseti var diye yalan atsa Nomura aceba
  • Yeter ya 12.04.2024 18:41
    Bence ABD ve İsrail gibi yapacan yada Rusya gibi balkondan düştü köpek ısırdı öldü banyoda düştü öldü yada bunalımgeçirdi kendi kafasına sıktı çorabıyla intihar etti gibi şeylerle hepsini yok edecen niye onlarda demokrasi yokmu ABD polisi zenciyi boğuyor la kimse ses etmiyor biz eşek miyiz it çobanımıyız besliyoruz öldürün hepsini milletin içi soğusun
  • Namyelüs 12.04.2024 17:15
    Ankara'nın %99 nun Melih Gökçek'e ait olduğunu söyleyen bir kafayı sıyırmışa bu seçim öncesi rastladım.Diğer bir muhalifte hemen kafa sallayarak ona onay veriyordu.Akıl,beyin,sorgulama aramayın ,o tarafta asla bulamazsınız.
  • ziraatci 12.04.2024 17:00
    hainler için nereye gittiğinin önemi var mi
  • bayrak 12.04.2024 16:56
    tayyip erdoğan başta fetöcüleri ,pkk lileri ayrıcada yobaz chp zihniyetini çok acıttı saldırmalarından daha normal ne olabilir
Daha fazla yorum görüntüle