Avcılar’da minibüs caddeden ilerlemek yerine kaldırıma çıktı. Bir süre kaldırımda ilerleyen minibüs sürücüsü trafik kurallarını hiçe saydı. O anlar bir motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından görüntülendi. Avcılar-Küçükçekmece arasındaki D100 yan yolda sabah saatlerinde minibüs sürücüsü kaldırıma çıkarak ilerlemeye başladı. Kaldırımda hızla giden sürücü trafik kurallarını hiçe saydı. Minibüsün kaldırımda ilerlediği anlar bir motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından kaydedildi. Motosiklet sürücüsü Mehmet Sonkaya, " Gözüm bir anda sağ taraftaki dolmuşa takıldı. Çünkü kaldırıma çok hızlı bir şekilde tozu dumana katarak çıktı ve gaza bastı. Şok oldum çünkü kaldırımda yayalar da vardı. Açıkçası diğer motosiklet kullanıcılarının bunu daha önce yaptığına şahit oldum yani kaldırımı kullanarak oradan ilerlediklerini görüyordum. Burası her gün kullandığım yol; ama bir dolmuşun bu şekilde hızlı bir şekilde ilerlemesine gerçekten şok oldum hayret vericiydi" diye konuştu.

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Misafir 16.04.2024 15:49
    Minibüsçünün havası indi-bindi parası. Kendilerini f1 pilotu sanan, kimi miroğlu,kimi polat alemdar,kimi bilmem ne babası sanan ezik büzük serseri tayfası.
  • hıdır 16.04.2024 15:32
    motorcular sizler az hata yapıyorsunuz
  • Hakan Günver 16.04.2024 15:05
    Minibüs sürücüleri kesinlikle insan değil, hepsini topyekün toplumun dışında izole yaşatmak lazım
  • ibrahim yıldırım 16.04.2024 14:37
    Videoyu hazırlayan minibüsün hatalarını anlatıyor... Da kendi yaptığı ondan çok daha kötü değil mi?Tam deyimde ki "Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler" olmamış mı? Eğer kendi ne yaptığını bilmiyorsa çok daha kötü üstelik...
  • İsmail. 16.04.2024 14:35
    Kendisi de hatalı!
Daha fazla yorum görüntüle