Giresun'un Bulancak İlçesinde kar maskeli 2 şahıs silahlı soygun gerçekleştirdi.

TÜFEKLE SOYGUN 

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu maskeli 2 kişi tarafından dakikalar içerisinde soyuldu. Edinilen bilgilere göre, ilçenin İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanına ellerinde pompalı tüfekle giren 2 kişi, işyeri sahibini etkisiz hale getirerek çaldıkları altınlarla olay yerinden araçla kaçtı. Çalıntı olduğu öğrenilen araçla kaçan 2 şüpheliyi polis her yerde ararken, çalınan altın miktarı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Yavız 18.04.2024 17:15
    Yakalansa bile 29 gün sonra mahkemesi var mahkeme alt sınırdan 2 yıl verir onunda yatarı yok ertelenir 1 ay sonra dışarda adaletmi adalet değil kanunlarmı değil anlamadım.
  • ömer faruk 18.04.2024 15:29
    yahu bu hırsızların elleri ne zaman kesilipte bu hırsızlıklar duracak ççççççççooooooooookkkkkkkkk merak ediyorum EY DEVLET BÜYÜKLERİ ALLAH KISASTA HAYAT VARDIR EY AKIL SAHİPLERİ diye buyuruyor. Sizler idamı ve kısası getirmeyin bakalım dünya böyle nere kadar gidecek....
  • Yasayok 18.04.2024 13:51
    Bu kadar da olmaz. Hırsızlığın cazası çok ağır olmalı ve yaptığı hırsızlığın bedelini ödemekle kalmayıp. Ağır ceza ile yargılanmalı.