TikTok’ta büyük bir skandal daha yaşandı. “Karagül” adındaki bir kullanıcının çocuklarına şiddet uygulayıp paylaştıktan sonra bir de para toplamaya çalışması, tepki çekti. 

2 çocuk annesi olduğu söylenen “Karagül” adındaki bir TikTok kullanıcısının çocuklarına psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığına dair görüntüler infial yarattı. 

Bir videosunda çocuğu kafasını çarpıp kanlar içinde kalmasına rağmen yayınına devam eden Karagül’ün, “Arkadaşlar ambulans çağırdım geliyor” dediği duyuluyor.

Küçük çocuk acı içinde ağlarken, “Elim ayağım titriyor” demesine rağmen yayınından vazgeçmeyen Karagül’ün skandalları bununla da sınırlı değil. 

Kullanıcı, bir diğer videosunda ise yine canlı yayın esnasında çocuğuna vuruyor. Çocuğun ise hıçkırarak ağladığı duyuluyor.

Farklı bir videosunda ise sarılmaya kalkan oğlunu itekleyen Karagül’ün görüntüleri sosyal medyanın da tepkisini çekiyor. 

Yorumlar 123 Yorum Var
  • Gül 28.04.2024 17:26
    Kimi arar bulamaz kimi tadından yiyemez tüh senin analıktan önce kadınlıgına rezil .
  • Aile düşmanı 6284 28.04.2024 09:34
    Kuranın ,erkeğe verdiği Aile reisliği sıfatı ve sorumluluğu ,kanunla iptal edildi. Kuranın hükümleri uygulanmadığı sürece, kimse huzur beklemesin.
  • Merve 27.04.2024 23:13
    Tiktok bir çok insanın evliliğini bitirdi anneler yayın yapmak adina çocukları ile ilgilenmez oldu genler çalışması gerekirken evde oturup para kazanma derdine düştü ne ararsanız işte her şey mevcut edep ar yok bence kapatılmalı.
  • Nazif 27.04.2024 20:03
    Allah canını alsın sümüklü haline bakmıyorda birde tiktok açmış
  • ATILLA TÜRK 27.04.2024 17:46
    rezil kepaze utNnaz kadin aslinda bucacukkar senin elinden alinmalidir
Daha fazla yorum görüntüle