Bursa'da "Karagül" adıyla TikTok'ta yayın açan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. adlı kadın, kafası kanlar içinde kalan çocuğuyla yayına devam edince şikayetler üzerine gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan Merve C'nin 3 çocuğu devlet korumasına alınırken, kendisi ise müstehcenlik suçundan tutuklandı.

Açtığı canlı yayınlarda kendisine sarılmak isteyen çocuklarını tersleyerek evlatlarına olan tahammülsüzlüğünü gözler önüne seren Merve C, yayın esnasında 7 yaşındaki kızını dövmüş, yine yayın esnasında kafasını kapıya çarparak yaralanan çocuğunu kucağına alarak yayına devam etmişti.Skandal yayın üzerine soruşturma başlatılan Merve C, gözaltına alınmıştı.

Mağdur çocukları ise Bursa Ali ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet korumasına alınmıştı. Müstehcen görüntülerini de olduğu tespit edilen Merve C, soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Merve C, çıkarıldığı mahkemece müstehcenlik suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 138 Yorum Var
  • Sevda 02.05.2024 13:47
    Acilen böyle tiktok Instagram Facebook hesapları kapatilmali olan çocuklara oluyor yazık üzüldüm ya ne anlıyorsunuz anlamıyorum ki canlı yayın yapınca devlet alsın vermesin
  • Afhch 01.05.2024 15:38
    Görüntüleri izleyince aklım şaştı... Yazık yavrucaklar...
  • Abdulbaki Yeşil 01.05.2024 08:29
    Böylelerini hapiste ağırlaştırılmış müebbet yemiş erkekler koğuşuna atacaksın aklı başına gelir belki.
  • 6284 BEKA sorunudur 01.05.2024 00:21
    Kadında suç yok, kadın kendi haline bırakılırsa fıtratına yenik düşer. Nisa 34. ayette erkeklerin kadınlar üzerinde yönetici olduğu belirtilmiştir. Yani, suç toplumdaki Ataerkil düzeni yıkanlarda yani erkeklerdedir. O yüzden diyorum; feminizm siyonist bir projedir.
  • can konya 30.04.2024 17:37
    ver allahım ver
Daha fazla yorum görüntüle