İzmir’de küçük bir kız çocuğu, içkili bir mekanda sahneye çıkarılıp dans ettirildi.

KÜÇÜK KIZ İÇKİLİ MEKANDA DANS ETTİRİLDİ

Sosyal medyada infiale neden olan görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde küçük kız çocuğunun müzik eşliğinde dans ettiği görülürken, videoyu kaydeden şahsın "Dizi-film yapımcılarına sesleniyorum, kaçırmayın bu yeteneği derim. Menajeri ben olacağım" yazıldığı görüldü.

'İLAHİ SÖYLEYEN KIZA TEPKİ GÖSTERENLER BU GÖRÜNTÜLERE DE AYNI TEPKİYİ VERİR MİYDİ ACABA?'

Öte yandan aynı anlarda bir başka görüntü daha sosyal medyada gündem oldu. İstanbul'da Gazeteci Taceddin Kutay'ın 6 yaşındaki kızı, sokakta ilahi mırıldandı diye hakarete uğradı. Vatandaşlar söz konusu iki görüntüyü kıyaslayarak, "ilahi söyleyen kıza tepki gösterenler bu çocuğada aynı tepkiyi verir miydi acaba" şeklinde yorum yaptı.

Sosyal medyada yoğun tepki çeken görüntülerin ardından çok sayıda vatandaş gönderilerin altına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı etiketledi.

 

Yorumlar 83 Yorum Var
  • mehmed 01.05.2024 18:47
    Laikçi İzmirlilere yakışır böyle şeyler
  • TÜRK 01.05.2024 13:01
    Chpkk belediyesi.
  • Türkiyeli 30.04.2024 22:29
    Bu ülkede sağlam bir şey kalmadı. İstismar +pedofili+cinsel özgürlük +livata=kaos buhran vs.vs.
  • RahmiPınar 30.04.2024 18:49
    Kız meslek liselilerin turizm- otelcilik, yiyecek ve içecek bölümünde okuyanların bir kısmı uzun süreli de olan stajlarını gece hizmet veren bar-restoranlar veya klüplerde de yapmaktalar. Emniyet mesai ve okul dışındaki bu eylemlere müdahalede yetkisizler, okul yönetimi de yetkisiz. Geleceğin anneleri 14-16 yaşlarında böyle ortamlardalar. Örnek Ankara dikmendeki meslek liseleri
  • Oliza 30.04.2024 13:14
    Devlet gerekeni yapacak yüksek ceza kesmeli cezasız kalırsa yarın devamı başka yerde olur
Daha fazla yorum görüntüle