CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) 'kimyasal silah kullandı' iftirası atan Türk Tabipleri Birliği(TTB) Eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile bir araya geldi.

PKK'nın sokak çağrısı ve Bakan Yerlikaya'nın terör örgütlerinin 1 Mayıs planları hakkındaki uyarılarına ve getirilen Taksim'le ilgili yasağa rağmen CHP, Saraçhane'de Taksim'e yürümek istedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik le beraber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de buluştular.  Yasak olmasına rağmen CHP İl Örgütü sendikalarla birlikte Saraçhane'den Taksim Meydanı'na yapılması planlanan yürüyüşe de katılacak.

Saraçhane'de Özel ve İmamoğlu Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal silah' iftirası atıp PKK'ya arka çıkan Şebnem Korur Fincancı ile bir araya geldi.

FİNCANCI TSK'YA İFTİRASI NEDENİYLE 2 YIL 8 AY 15 GÜN HAPİS CEZASI ALMIŞTI

İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi Fincancı'nın "Silahlı terör örgütü PKK propagandası yapmak" suçundan 2 yıl 2 ay hapisle cezalandırılmasına karar vermişti.

Suçun basın yayın yolu aracılığıyla işlendiğine kanaat getirerek cezanın 3 yıl 3 aya çıkarılmasına hükmeden mahkeme, verilen cezanın sanık üzerindeki olası etkileri nedeniyle Fincancı'nın 2 yıl 8 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasını karara bağlanmıştı. Daha sonra ise sanığın tutuklu kaldığı süre göz önüne alınarak Fincancı tahliye edilmişti.

Yorumlar 70 Yorum Var
  • Türkiye 12.05.2024 01:54
    Ìğrençler
  • Vatan sever. 01.05.2024 18:35
    Türkiye Cumhuriyeti yüzde 99u Müslüman,seçme seçilme hakkıyla halkın çoğunluk gücüyle yönetilen TÜRK devletidir.
  • hasan 01.05.2024 16:13
    türkiyenin kaymağını yiyenler milletin elindeki ekmeği aşıranlar,insanları yatırım yapmadan ellerindekinide alan bu hırsızlar mı,emek dedikleri ekmeğimizi çalmakmıdır,lüks içinde yaşayıp emek hırsızlığını böyle bayramlarla örtmek midir...size bayram olmayan bir gün varsa o da millet için çalışmadır ve en kötü gününüzdür...
  • Mehmet 01.05.2024 15:57
    Bu kadın belkide gizli bir masonik yapılanmanın başı olabilir.Etrafındakiler nasıl saygı duyuyor.baksana
  • Vatandaş 01.05.2024 15:49
    Halkımız gerçekten ya çok cahil yada kör oğlu kör.. CHP deniz Baykal sonrası Türkiye düşmanı olanlar ile bilikte yol yürüyor. CHP Türkiye için değil ,ecnebiye çalışıyor.. kripto parti CHP.. Allah korusun CHP iktidar olursa, Türkiye diye bir ülkeden bahsetmek zor. Altın tepside ecnebilere peşkeş çekecekler.. Allah bunlara fırsat vermesin. Allah devletimizi, vatanımızı, milletimizi korusun
Daha fazla yorum görüntüle