Aydın’ın Didim ilçesinde sahilde gezerken sokak köpeğinin saldırdığı çocuk, çevredekiler tarafından kurtarıldı. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Didim’in Akbük Mahallesi’nde koşu yolu olarak düzenlenen yolda yürüyen bir çocuk yanına yaklaştığı köpek tarafından saldırıya uğradı. Köpeğin saldırısını fark eden çevredeki vatandaşlar anında köpeğe müdahale ederek küçük çocuğu kurtardı. Köpeğin saldırı anı ise sahildeki bir işletmenin güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve ailesinin şikayetçi olmadığı öğrenilirken, sokak köpeği olay sonrasında bölgeden kaçarak gözlerden kayboldu. O anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yolda yürüyen çocuğun köpeğe yaklaşması, köpeğin çocuğa saldırması ve çevredeki vatandaşların çocuğu kurtarması yer alıyor.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Vatandas 02.05.2024 19:23
    5198 kaldırılsın!
  • Hoca Nasrettin 02.05.2024 17:04
    Saldıran köpeğe karşı koyun, nasıl olsa kaçamayacaksınız. Dava konusu olursa nefsi müdafaa savunması yapın. Ayrıca size saldıran köpek için dava dilekçesi verin. Hayvan hakları kanununa göre korunan bir hayvanın davalı olması gerekir.
  • Kenan 02.05.2024 16:25
    Ben almanyada yasiyorum ve sokak ortasinda basi bos dolasan sahipsiz köpek görmek mümkün degil. Aninda polis gelir ve geregini yapar
  • MEHMET 02.05.2024 16:09
    Hepsini toplayıp Çin veya Tayland a ihraç edelim, itiraz edenleri de oraya gönderelim, yetkim olsa yapardım, Vallahi de Billahi de yapardım..
  • hhüseyin 02.05.2024 15:39
    Travma yaşamış resmen küçücük çocuk. Daha neyi bekliyoruz kanun için anlamıyorum
Daha fazla yorum görüntüle