AHBAP Derneği'nin kurucusu olan şarkıcı Haluk Levent, Kenya'daki Birleşmiş Milletler (BM) toplantısında Gazze'deki katliamı gündeme getirdi.

"NETANYAHU'YA BİR SORU SORMAK İSTİYORUM"

Levent BM'deki konuşmasında, "Güzel ülkem Türkiye'den selamlar getirdim. Bugün buraya projelerimi anlatmaya gelmiştim ancak bu sabah uyandığımda Gazze'de 600 binden fazla çocuğun büyük tehlike altında olduğunu öğrendim. Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Bildiğiniz gibi 100'den fazla BM çalışanı da hayatını kaybetti. Ayrıca Başbakan Netanyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 65 Yorum Var
  • Bekle gör. 11.05.2024 20:35
    işte biz o yüzden Reisin altın vuruş hamlesini "Savunma Saniyinden " başlatmasını destekliyoruz."Hem Hakkımızı korumak için hem hakları korumak için" aptallar peynir ve soğan fiyatını konuşur. inşaallah bunları da pazarlayınca ve savunma sanayiii üretim mühendislik zekasını diğer alanlara da yansıtınca bu ülke inş kral olacak...ve o zaman da adalet dağıtacak Haluk Bey...
  • Hakikat... 10.05.2024 11:36
    Biz buyuz işte şikayetimizi bile cellatlarımıza yapıyoruz.. Sonuç kınama.. Filistin'de kanmı akmıyor birde Filistin ve Araplar İsrail'e toprak sattı deyip.. Hak etti deyip..sonra sözde Filistin savunucusu Don Kişot oluyoruz.. Kim kiminle safını açıkça belli etsin.. şikayet makamı bm değil Allah halimizi gör Rabbim.. Bizi parçaladılar ümmetin aklı ile alay ediyorlar..
  • Rutruso 10.05.2024 11:31
    Reisin kralı
  • Adamına göre.. 10.05.2024 11:28
    Eğer bir yardım kuruluşu orada söz alacaksa Türkiyeden bu kesinlikle kızılay ve afad olmalıydı çünkü her yerde devletin var bakın Filistin'e en çok hangi devlet yardım etmiş ve hangi kuruluş vasıtası ile en çok.. bm ve avrupa reisin ve devletimin üstünlüğünü hiç bir konuda kabul etmez...
  • umut 10.05.2024 11:25
    Teşekkürler Haluk LEVENT
Daha fazla yorum görüntüle