Olay, 19 Kasım Salı günü saat 15.20 sıralarında İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Çayırbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde aracıyla seyir halinde olan Okan Ö., Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından yapılan uygulama noktasına yaklaştığı sırada kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis ekipleri sürücüye müdahale etti. 'Dur' ihtarına uymayan sürücüyle polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

POLİS, ARACIN LASTİKLERİNE ATEŞ AÇARAK YAKALADI

Çayırbaşı’ndan Hacıosman’a doğru hızla ilerleyen sürücü trafiği tehlikeye düşürerek Maslak’taki bir hastanenin önüne geldi. Burada trafiğe takılan sürücü Okan Ö. arkasından gelen polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Ancak sürücü dönüş yaparak önce hastanenin önündeki yola girdi ardından da kaçmaya devam etti. Polis ekiplerinin aracın lastiklerine ateş açması sonucu kaçamayacağını anlayan Okan Ö., otomobilden inerek yaya olarak uzaklaşmak istedi. Ancak şüphelinin peşinde olan Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri, Okan Ö.'yü kısda sürede yakaladı. Yaşananlar bir turistin cep telefonu kamerasına yansıdı.

"CİNSEL SALDIRI" SUÇUNDAN KESİNLEŞMİŞ 5 YIL HAPİS CEZASI VARMIŞ

Gözaltına alınan şüpheli Okan Ö.‘nün yapılan Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasında poliste 16 suç kaydı ve 'Cinsel saldırı' suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. İfadesi alınan Okan Ö. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Muhammet... 25.11.2024 22:41
    Ceza yer mi acaba?
  • Mustafa 25.11.2024 07:47
    Kısas da hayat vardır bunun gibi ahlaksizlar ancak güç ten anlar birkaç tanesine kısas uygulasan ülkedeki suç oranı sıfıra yaklaşır
  • Ahmet 24.11.2024 18:00
    Lastiklere yazik olmus. Ksfasina gelseydi bir tsnesi kazayla iyi olurdu.
  • Emekli 24.11.2024 17:20
    Mazlumun Sonuçlarımamış bir dosyası olsa hiçbiryerde gezemez Ama böyle çeteler İstanbul'un göbeğinde gezebiliyor teksaza döndü Türkiye Gariban ev ekmek bulamazken Çocuğunu doyuramaz ev kirasını veremez ama böyleleri beyler gibi yaşıyor ülkemizde maşallah
  • HRO 24.11.2024 17:07
    Haberin başlığını görünce Ben de zannettim ki polis onu temizledi. Bu ülkede bu gibi insanlar temizlenmedikten sonra hiç kimse zamanda huzur içerisinde kalmayacak hiç kimse Allah'tan daha merhametli değil Rabbim bile bazı suçlarda insanın öldürülmesini buyuruyor
Daha fazla yorum görüntüle