Gaziosmanpaşa'da otomobil sürücüsü ile motosikletli arasında yol verme tartışması çıktı. Otomobil sürücüsü, eşi ve çocuğunun bulunduğu araçtan inerek motosiklet sürücüsüyle kavga ederken eşi, 'Eşim hasta, ne olur yapmayın' diyerek ayırmaya çalıştı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

''EŞİM HASTA NE OLUR YAPMAYIN''

Olay, dün akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre, otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı. Çıkan tartışmada otomobil sürücüsü araçtan inerek motosiklet sürücüsüne yumruk atmaya başladı. Çevredekiler kavgayı ayırmaya çalışırken, sürücünün otomobildeki eşi ise çığlık atarak kavgayı bitirmeye çalıştı. Otomobilden çıkan kadın, eşi ve motosikletlinin arasında girerek, 'Eşim hasta, ne olur yapmayın. Araçta çocuklar var' diyerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Otomobil sürücüsünün olay yerinden uzaklaşmasını engellemeye çalışan motosikletli, otomobilin sürücü koltuğuna girmeye oturmaya çalışırken otomobil sürücüsü ise çevredekiler tarafından sakinleştirildi. Kavga, sürücünün eşi ve çevredekilerin çabasıyla son bulurken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Vejdo 12.03.2025 12:13
    Motorcuyu Alın içeriye o zaman
  • İDBK 12.03.2025 12:12
    Motorcuların geneli terör estiriyor. Çete gibiler biri ile tartştınmı 10 kişi başına üşüşüyor. Biri diğerinden saygısız. Kural tanımıyorlar. Yaya yollarınını kullanıyorlar. ipini koparan motorkurye olmuş. Bunlara biri dur demeli.Her an kavgaya hazırlar.
  • Mazotçi 12.03.2025 11:51
    Motorcular toplatılsın
  • mmt 12.03.2025 11:44
    ÜLKEDE RESMEN MOTORCU TERÖRÜ VAR. HİÇBİR KURALA UYMUYORLAR. VE HERKESE KAFA TUTUYORLAR. MİLETİN AYNASINI KIRIYORLAR. ARABASINA TEKME ATIYORLAR. BİRİSYE KONUŞURKEN DİĞERİ GELİP SALDIRIYOR. tam bir kaos. bu sabah bende motorlu biriyle tartıştım. agzında sigara elinde telefon. motor sürüyor. üstüme üstüme geliyor.
  • Mert 12.03.2025 11:38
    Bu Kafa ile AB hayal ötesi
Daha fazla yorum görüntüle