İstanbul Fatih'te bir motosiklet kullanıcısı yolun karşısına geçen scooterla çarpıştı.İstanbul Fatih'te bir motosiklet kullanıcısı yolun karşısına geçen scooterla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle scooter üzerindeki genç kız havada takla attı.

Çarpışmanİstanbul Fatih’te motosiklet ile scooter çarpıştı. Scooter'da bulunan iki kız yola savrulurken, motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Fatih Fethiye Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki motosiklet ile ara sokaktan çıkan scooter çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle scooter'da bulunan iki kız yola savrulurken, motosiklet sürücüsü de yere düştü. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken, sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı iki kızı tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaza güvenlik kamerasında

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde motosikletin cadde üzerinde seyrettiği, scooter kullanan iki kızın ise ara sokaktan çıkarak motosikletin önüne atladığı görüldü.ın etkisiyle scooter üzerindeki genç kız havada takla attı.

Yorumlar 111 Yorum Var
  • Tuzla 11.08.2023 17:31
    Sokaklar hindistan gibi oldu kaza kacinilmaz yolda yurumek yurek istiyor
  • Mustafa Akın 11.08.2023 01:06
    En bilinçlisi de sarıklı abi çıkmış. Kazayı görür görmez ambulansı arıyor.
  • Butik 10.08.2023 19:30
    scooter kullanan daha doğrusu kullanamayan kızlar süratli ve kontrolsüzce yola fırlamaları kazayı kaçınılmaz yapıyor..Motorcuda da biraz sürat var gibi görünüyor..scooter,özel gezinti yolları belki sahiller dışında kullanılmasına yasak getirilmeli.Şehir trafiğin de ulaşım aracı olarak kullanılmasına izin verilmemeli.
  • Erpınar 10.08.2023 19:30
    Görüntü önemli değil. Kadın taraf haklı, erkek taraf suçlu!
  • Kuş Kaffa 10.08.2023 19:19
    Yetkililer; bu scooterlar ve motosikletleri denetleyecek kolluk güçlerimiz yok mu acaba ? Motosikletler ters yöne girer, kaldırımdan gider, trafiğe kapalı cadde ya da parklara girer, eksozlarına susturucu takmaz bağırta bağırta gider, tek teker üstünde gider vs vs. Scooterlar da aynı. Ayrıca motosikletler de trafik sigortası zorunlu, ne kadarında var? Bi dünya vergi kaybı.
Daha fazla yorum görüntüle