Kadıköy-Sabiha Gökçen M4 metro hattında bir vatandaşın sürekli olarak aynı durakta bayılma numarası yaparak insanlardan para toplamaya çalıştığına dair iddiaları yansıtıyor. Olay, metroda bulunan diğer yolcular arasında rahatsızlık yaratmış gibi görünüyor. Görüntülerde, bir yolcunun, "Şimdi birazdan bir tane abi bayılacak burada" dediği ve ardından bayılma numarası yapan kişinin diğer yolcuları rahatsız edecek şekilde yerlerinden kalkmalarına sebep olduğu duyuluyor.

Videoyu çeken kişi, bayılma numarası yapan yolcuyu giysisinden tanıdığını belirtmiş ve bu numarayı sürekli tekrarladığını, para toplama amaçlı yaptığını ifade etmiş. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, birçok kişinin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve söz konusu yolcunun sürekli aynı numarayı sergilediğini gösteriyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Akif 11.11.2023 23:10
    Bu epilepsi denilen hastalık Durakların adını biliyor. Ne hikmetse aynı durakta bayılıyor. :) İstanbul'da dilenci yoktur. Sahtekar vardır. Gerçek ihtiyaç sahibi utanır. Gurur yapar. Ben dilsiz dövdüm. Elim şuan kırık ama ne hikmetse dili çözüldü. Yardım eden insan'lar şoka girdi. Bende şoka girdim ve anladım ki İstanbul'da bunlardan çok var.
  • avcı 11.11.2023 22:47
    böylelerini bayıltana kadar döveceksin...
  • zafergülten 11.11.2023 22:28
    adamın kıyafete bakın,dolandırıcılarda bu memlekette dini kullanarak insan kandırmanın kolay olduğunu anlamışlar.
  • tepki 11.11.2023 19:21
    tam belli degil de yuz ustu dusmek burnu zarar gørdu ise bilerek zor yaparsin
  • Yaşar dede 11.11.2023 18:35
    Aklıma bir ata sözü geldi, AHMAĞIN ÇOK OLDUĞU YERDE AÇIK GÖZLER RAHAT GEÇİNİR.
Daha fazla yorum görüntüle