Ardahan'ın Posof ilçesinde aç kalan kurt sürüsünün köpeğe saldırısını güvenlik kamerası kaydetti.

 

Kentte son günlerde etkisini gösteren kar yağışı ve soğuk nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken kurtlar, zaman zaman yerleşim yerlerine kadar iniyor.
İlçenin Türkgözü-Posof-Damal yol ayırımına gelen kurt sürüsü, bir dinlenme tesisi önündeki köpeğe saldırdı.

Durumu fark eden işletme sahibi Burak Baltacı'nın yüksek ses çıkarması ve başka köpeklerin de bölgeye gelmesiyle kurt sürüsü uzaklaştı.
Baltacı, kalabalık kurt sürüsünü gece yarısı geç saatlerde fark ettiğini belirterek, erken davranıp çıkardığı sesle köpeğini kurtardığını söyledi.
Olayı, tesisin güvenlik kamerası görüntüledi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Koççuuum 09.02.2024 20:45
    Yazık olmuş kuçumuza, kurtlar av bulamadı demek, neden acaba?!?
  • Evcil Su Samuru 03.01.2024 17:26
    Hayvanlara yaşayacak yer, beslenecek flora, üreyecek yabanıl alan bırakmadınız. Kurtlar şehre inmişmiş. Ya ne olacağıydı? İnsanlar yıllardır yabanıl alanlara girip kıyım yapıyor. Hayvanlar 1 kere laf etti mi?
  • Gıllı Dayı 28.12.2023 16:58
    Bir kere daha söylüyorum. Köpeklerin bu derece saldırgan olması hazır mamalar yüzünden. Hazır mama satan ve hazır mama dağıtanlardan bunların hesabı sorulmalı. Hazır mamayı lütfen inceleyin ama lütfen.
  • memleket 28.12.2023 16:50
    ya arkadaş şehirlerde ha deyince kanun çıkmadığı için kurtlar insanların feryadına kulak verip köpek nüfus kontrol hizmeti veriyor, şu insanlara ne yapsalar yaranamazlar
  • ata 28.12.2023 16:19
    bir sonraki seviyeye çıktık çok şükür, bundan sonrası sokakta ayı ve aslan görmektir. tek tesellimiz bir birlerini yemeleri. çocuklara yaşlılara saldırıp kan revan içinde parçalamadıkları sürece ben oyumu kurtlardan yana kullanıyorum. gündüz ormanda takılıyorlar en azından
Daha fazla yorum görüntüle