Köprü ve otoyollarını öven Ilıcalı'nın sözlerinden rahatsız olan Altaylı, konuyu başka yere çekerek "Hocam en çok siz konuştunuz. Cümleme izin verirmisiniz diyerek kendinizi acındırmayın ne olur" dedi.

Yap-işlet-devret projelerinin nasıl gerçekleştirilmesi gerektiğinin tartışıldığı programda,  söz almak isteyen  Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile program sunucusu Fatih Altaylı arasında kriz çıktı. 

Program konuklarından Prof. Dr. Uğur Emek'in akla ziyan iddialarını düzeltmek de Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'ya kaldı.

Çanakkale Köprüsü'nü kötülemek isteyen Emek, "Çanakkale Köprüsü'nü 2023'te açılıyor diye sırf 2023 yaptılar açık uzunluğunu, şimdi bunu fizibilite bulmamış bunu belki de 1990 metre bulundu. ben niye 33 metre daha uzun yapayım." ifadelerini kullandı.

Ilıcalı verdiği cevapta "Ben inşaat mühendisiyim bunu böyle yapmayın normal olarak çelik yapının bir açık aralağı olur belki 2021 metre bulmuşlar da 2023 yapmışlardır." dedi.

Programda Emek ve Altaylı'nın Diyanet, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan daha fazla bütçeden pay alıyor yalanını da düzelten Ilıcalı, 2022 MEB bütçesi 189 milyar, Diyanet bütçesi 16 milyar lira, 10'da biri yani biraz önce Diyanet daha fazla dediniz ya demek ki ne kadar yanlış bilgi veriyoruz." dedi.

KÖPRÜLER AYARINI BOZDU

Programda uzun süre sessiz kalan ve konuşmak için söz isteyen Mustafa Ilıcalı'ya sinirlenen Fatih Altaylı, şu ifadeleri kullandı:

'Hocam en çok siz konuştunuz. Cümleme izin verirmisiniz diyerek kendinizi acındırmayın ne olur, Allah aşkına ya. Yani öyle bir hale getiriyorsunuz ki işi, ben şöyle zannediyorum 'Ya ben Mustafa Hoca'ya haksızlık mı ediyorum' ya da bizi dinleyenler 'Ya bunlar o adamı ketenpereyi mi getiriyor' diye düşünüyor.'

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Turkiyem 18.11.2021 10:38
    program sunmuyor patronluk tasliyor millete sanki projelerin mimarı altaylı. uslüpsüz psikolojik sorunlu bir kisilik Bir babayiğit çikar ekranda cevabini verir bir gün.
  • yargıç 18.11.2021 10:15
    bu adama proğram yaptıran ve prğramına katılan herkese yazıklar olsun
  • Türkiye 18.11.2021 10:09
    tam bir ukala. hükümeti eleştirseydi iyiydi..
  • umut 18.11.2021 09:58
    Bunun eline fırsat geçse milletin değerlerine bağlı olanları liğme liğme eder.Gazeteci kılıklı etki ajanı
  • CESUR YÜREK 18.11.2021 09:50
    adamı hem proğrama davet ediyor..ondan sonrada rencide ediyor..bence kimse fatih altaylı denen şahsın proğramına katılmamalı...
Daha fazla yorum görüntüle