Tele 1’de Habere Doğru programında konuşan Yavuz Selim Demirağ ile Zeynel Lüle, skandal açıklamalarda bulundu. CHP yandaşı sözde ‘gazeteciler’, tehdit dili kullanarak kendi saflarında olmayan gazetecileri hedef aldı.

AK Parti’yi ve Türkiye için yapılan projeleri destekleyen gazetecileri hedef alan Yavuz Selim Demirağ, “Bunlar gazeteci falan değil” ifadesiyle çirkin bir dil kullandı.

Demirağ, iktidar değiştiğinde AK Parti’yi destekleyen yayın kuruluşlarının kapatılacağını söyleyerek, “Ben en çok şunu merak ediyorum; devir değiştiğinde, bu ucube rejim ve Erdoğan gittiğinde o sözde gazeteciler, acaba sokağa çıkabilecekler mi? Sokakta yürüyebilecekler mi? O mevkutelerde yazabilecekler mi? Ki, ben o mevkutelerin çoğunun en geç bir yıl içerisinde kapatılacağını… Çünkü resmi ilanlar, reklamlar, destekler, parasız dağıtımlar falan kesildiğinde çok direnemezler. Kapanır giderler. Tavsiyem onlara, memleketlerinde bir hobi bahçesi bulsunlar. Orada patates, soğan eksinler. Çiçek yetiştirsinler.” dedi.

MERDAN YANARDAĞ’IN KANALINDA ÇALIŞMAK 'YÜZ AKI' MI?

Demirağ’a destek veren Zeynel Lüle ise, terör örgütü PKK’nın yayın organı Özgür Gündem gazetesinde genel yayın yönetmenliği yapmış olan Merdan Yanardağ’ın kanalında konuştuğunu aklına getirmeyen Zeynel Lüle, Demirağ’ın skandal sözlerine, gazetecilere ‘yüz karası’ diyerek destek oldu.

Lüle, şu skandal ifadelerde bulundu:

“Şu anda yaptıkları gazetecilikle basın tarihine geçtiler. Bizden sonra gazetecilik yapan sevgili kardeşlerimiz ve çocuklarımız, o ‘yüz karası’ listesini ellerine alıp kimler bu dönemde ne gazetecilik yaptı diye teker teker okuyacaklar.”

Yorumlar 110 Yorum Var
  • Ertuğrul 18.12.2022 13:08
    Ehh bunlara çok tolerans gösterdik. Reisim seçim sonucunda inşallah bu medyaya gereken neyse yapılsın istiyoruz. Ateist ABD nin kuklaligini yapanlara hobi bahceciligi bile yaptırmayalim defolup gitsinler
  • Cenil 18.12.2022 08:50
    Bu zihniyet Allah'a havale. Fazla yazmak, fazla düşünmek israf olur bunlar için
  • Misafir-x 18.12.2022 07:30
    Sizin isminiz de tarihin çöplüğüne atılacak millet arkanızdan pek de hayırlı yâd etmeyecek sizi..
  • Devlet adamı 18.12.2022 05:52
    Kim lan bunlar. Siz liderinize soru bile soramıyorsunuz. Yaldızı kazıyınca teneke gözükecek diye ödünüz kopuyor.
  • bekir cizmeci 18.12.2022 05:34
    Ac tavuk kendisini bugday anbarinda gorur..Atasozu..
Daha fazla yorum görüntüle