Katıldığı bir programda Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesini yorumlayan Gazeteci Hulki Cevizoğlu, "Akşener muhtırasını verdi bu akşam, Kılıçdaroğlu da sinesine çekti bu muhtırayı. Masa dağıldı işte cenaze namazını kılacaklar şimdi." dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akıl Çemberi programına Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Gazeteci Hulki Cevizoğlu ve Gazeteci Melik Yiğitel konuk oldu. Gündeme ilişkin gelişmelerin konuşulduğu programda dün gerçekleşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi masaya yatırıldı. 

2,5 SAAT GÖRÜŞTÜLER

CHP ile İYİ Parti arasında bir süredir içten devam eden atışmalar, son dönemde medya üzerinden devam eder oldu. CHP'nin 'içişlerimize karışmayın' çıkışının ardından İYİ Parti'den Meral Akşener'in katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar gerginliği arttırmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Ankara'da bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 2,5 saat sürdü. Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

AKŞENER  MUHTIRA VERDİ

Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesini yorumlayan gazeteci Hulki Cevizoğlu, çarpıcı sözler sarf etti. Meral Akşener'in ikili görüşmede Kılıçdaroğlu'na muhtıra verdiğini söyleyen Cevizoğlu, "Bu akşam o bir muhtıra yemeğidir. Meral hanım restini çekti. Bu akşamki toplantı bu masanın dönüm noktası" dedi. Cevizoğlu, 'Altılı masanın sonu mu geldi?' sorusuna ise "Masadan kalkmamak için hiçbir endişesi yok. Muhtırasını verdi bu akşam, Kılıçdaroğlu da sinesine çekti bu muhtırayı. Masa dağıldı işte cenaze namazını kılacaklar şimdi. Cenaze namazını kılmadan önce uzatmaları oynuyorlar. Akşener ne derse masa onu yapacaktır bundan sonra" ifadelerini kullandı.