Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Baykal, önce CHP Genel Merkezi'nde ardından, Meclis'te düzenlenen törenlerden sonra Devlet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Deniz Baykal için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı.

BAYKAL İÇİN SAYGISIZ YORUM

Baykal'ın cenaze töreninin yapıldığı esnada CHP'nin kanalı Halk TV'de dikkat çeken bir yayın gerçekleştirildi. Tören esnasında Halk Tv sunucusu Ayşenur Arslan'ın Baykal için sarf ettiği saygısız sözler gündem oldu. Programda "Merhumu nasıl bilirdiniz diye soracaklar tabii. Cemaat cevabını verecek. Tabii cenaze törenlerinde bu sorunun yanıtı hep aynıdır, olması da gerekir. Çünkü bu cevabı esas olarak tarihçiler verecek, özellikle siyasi tarihçiler verecek." denildi.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Murat 17.02.2023 09:29
    Acaba senin cenazende ne diyecekler ben söyleyim canın cehenneme
  • Demokrat 16.02.2023 11:05
    Ulke genelinde darbe yapamayinca CHP'ye ve SP'ye darbe yapildi. MHP'ye de kaset darbesi yapmayi denediler, basaramayinca partiyi bolup icinden IYI Parti'yi cikardilar. Ne bugunku CHP Baykal'in ulusalci CHP'si, ne SP Erbakan'in milli goruscu SP'si, ne de IP ulkucu IP.
  • Ertuğrul 15.02.2023 23:22
    Baykal'ı kaset kumpası ile koltuğundan indirdikten sonra CHP nin kemik yapısını elediler nerde kemiksiz milli olmayan terörist ve terörist sevici varsa CHP yi ele geçirdiler. Baykal CHP nin gerçek misyona sahip tek lideriydi. Tıpkı SP ye yepilanlar gibi
  • Gül 15.02.2023 13:48
    Saygı çok önemli bir unsur.
  • halıl 15.02.2023 12:40
    Baykal genç olsaydı..konuşabılıyor olsaydı..sızi doğduğunuz apişman ederdı..Tv kovardı..
Daha fazla yorum görüntüle