CHP yandaşı Halk Tv'de dün akşam Bengü Şap Babaeker'in sunumuyla yayınlanan 'Nasıl olacak?' programında dikkat çeken bir FETÖ tartışması yaşandı. Program konuklarından birinin Fetullahçı Terör Örgütü'yle ilgili 'FETÖ' sözlerine program sunucusundan uyarı geldi.

'BİZ BURADA FETÖ DEMİYORUZ'

Programda Hukukçu Adem Sözüer'in FETÖ demesi üzerine program sunucusu Bengü Şap Babaeker araya girerek "Biz burada FETÖ demiyoruz, Gülenciler yada cemaat diyoruz. İktidarın verdiği tanımı kullanmak zorunda değiliz" dedi. Sunucunun bu uyarısının ardından gazeteci Murat Ağırel ise sunucunun sözünü keserek "FETÖ açıkça Fetullahçı Terör Örgütü'dür. Bu Anayasal olarak onaylanmıştır. Onun için az ön söylediğiniz herkes burada hem fikirdir sözünden dışarı alayım ben kendimi." diyerek sunucuya itiraz etti. 

 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • villalar - 1 15.05.2023 16:56
    fetö gebermiş. bakalım fetönün malları milyon dolarlık villaları ve şirketleri ve şirketlerdeki paralar kimlere kalacak. pensilvanyadaki çiftlik kime kalacak ki. cia ya mı kalacak. bazı fetöcüler yani aslında çoğu hava alacak. halbuki bütün paraları birlikte çalmışlardı.
  • zafer42 15.05.2023 00:34
    Pkk fetö chp kankalari
  • angutsavar 14.05.2023 20:18
    Devlet terör örgütü diyor bu aklamaya çalışıyor
  • 7 düvel 14.05.2023 20:12
    O zaman hdp ye iktidar diliyle terörist dediği için demeyin dostumuz deyin hayır yalanmı dostunuz olmasa niye koyun koyuna seçime giresiniz demi chpkk lılar
  • Ersan çebi 14.05.2023 19:31
    Onlar hizmet hareketi iken siz terör örgütü diyordunuz. Ama ne zaman aynı yere yani Türkiye düşmanlarına hizmet etmeye başladınız. Ondan sonra terör örgütü demeye çok zorlanıyorsunuz. Hadi hayırlısı bakalım.
Daha fazla yorum görüntüle