Gazeteci Cüneyt Özdemir "Genel Merkez'de 'Nasıl olsa seçim günü geldiğinde nasıl olsa bize verecekler' diye bir hava var. Küçük olsun sinek kadar kocan olsun, başında bulunsun. Mantık bu şua anda." dedi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden hezimetle ayrılan CHP'de hareketlilik devam ediyor. Değişim çağrısını başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir internet sitesi kurarak 'İktidar İçin Değişim' manifestosu yayımlandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir İmamoğlu'nun Kılıçdaoğlu'na açıkça meydan okumaktansa "değişim"le ilgili anket ve görüşleri toplayan bir internet sitesi kurmasını ti'ye aldı.

İşte Cüneyt Özdemir'in CHP'deki "değişimi" eleştirdiği o sözleri;

"DEĞİŞİM OLSUN DA BEN BUNU SÖYLEMEYEYİM"

Ekrem İmamoğlu "Değişim" çıkışını çok mahcup, ürkekçe yapıyor. Değişim olsun da ben bunu söylemeyeyim, siz söyleyin dostlar. Benim ağzımdan da siz aldınız. Bunun Kurtuluş Savaşı'nda olduğunu düşünsenize; Mustafa Kemal gelmiş, Anadolu'da "Ne dersiniz dostlar, acaba bir kurtuluş savaşı mı başlatsak" diyor. "Evet"se fikirlerinizi yazın" diyor. 

Liderlik dediğin "Durun size bir anket açalım ankette de siz söyleyin biz ona göre değişelim" diye bir şey olur mu yahu. Sonunu düşünen lider olmaz. 

"KÜÇÜK OLSUN SİNEK KADAR KOCAN OLSUN"

Genel Merkez'de "Nasıl olsa seçim günü geldiğinde nasıl olsa bize verecekler" diye bir hava var. Küçük olsun sinek kadar kocan olsun, başında bulunsun. Mantık bu şua anda. 

Bolu belediye Başkanı Tanju Özcan'ın cesaretini İBB Başkanı İmamoğlu göstermiş değil. 

 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Aga 06.07.2023 00:26
    Nazlı teselli ile teselli olan cuneydi ingilizi
  • ama öyleeeeee 05.07.2023 23:04
    koca değil o... fındık kadar damın olsun... güneşten korunmak !!!! için birebir...
  • Ersan Kara 05.07.2023 21:52
    Fındık o fındık!...
  • HIDIR BUDUR 05.07.2023 21:12
    "Tıpış tıpış biza oy vereceksiniz" diyen CHP'de değişim rüzgarları ve teklifleri aldı başını gidiyor. Herkesten bir değişim teklifi)) "Bu zamana kadar DONUmuzu kalçamıza giyiyorduk, Artık değişim olsun DONumuzu kafamıza şapka gibi giyelim" değişim teklifleri ile karşılaşabiliriz bu gidişle...
  • asıl yorum 05.07.2023 20:46
    Fondık mı:))
Daha fazla yorum görüntüle