İsrail'in yürüttüğü sahte propaganda Amerikan FOX News kanalının kamerasına yansıdı. İsrail askerleri Hamas üyesi diye bir kişinin gözlerini bağlayıp, soyup kelepçeledi. Sonrasında yaşanan görüntülerde o kişinin İsrail askerlerinin yanında üstünü giydiği ve serbest kaldığı görülüyor.

AMERİKAN TİLKİSİNİN TİYATROSU

Görüntülerde FOX News muhabiri herkes ayakta olmasına rağmen kendisini bir anda yere atıyor.

Daha sonra yayını sürdüren muhabir, katil İsrail askerlerinin bir kişiyi yakaladığını ve kelepçelediğini ekranlara getiriyor. Askerler kelepçelenmiş ve gözleri bağlı halde bir Filistinliyi tutukluyor.

Yakalanan kişininse bir Hamas üyesi olduğu söyleniyor. Bu sırada İsrail askerleri gazetecilerin görüntü almasını engelliyor. Ancak yayın devam ederken kameraman tekrar İsrail askerlerini kayda alıyor. Ve gerçekler ortaya çıkıyor.

Kısa süre önce yarı çıplak olan ve kelepçelenen kişinin İsrail askerlerinin yanında üstünü giydiği ve serbest kaldığı görülüyor. Böylece İsrail askerlerinin yalan söylediği, tutuklanmış gibi yapılan kişinin Hamas üyesi olmadığı ve görüntülerin İsrail'in bir sahte propagandası olduğu anlaşılıyor.

Yorumlar 79 Yorum Var
  • Katibb 25.11.2023 23:07
    dünyanın en korkak ırkının ilki yahudi, ikincisi ermenidir. ellerine fırsat geçtiğinde acımasız olmalarındaki açıklanabilecek tek husus en aciz ırk olmalarıdır. yüreksiz ve ödlek olmanın lanetidir bu.. yahudi oğlanlarının tiyatrosu da ancak bu kadar olur. 5 yahudi bir araya gelse ancak olimpiyat bayrağı çıkar ortaya..
  • Kaplan 25.11.2023 14:04
    zır SAHTEKARLAR
  • kamikaze 25.11.2023 08:34
    adamın donundan belli ne oldugu.
  • ASIL BU 25.11.2023 00:08
    Dünyanın Türkiye dahil çok yerinde, Siyonist Medya etkili, Türkiye’de kaosa sebeb olan bunlar, Avrupa da gündem belirleyerek Hükümetleri baskı altına alarak sindiriyorlar.
  • HIDIR BUDUR 25.11.2023 00:05
    ABD ; "-- Pearl Harbur masalı, İkiz kuleler masalı, Saddamda kimyasal var masalı, İŞİD'le savaşan kara ordum PYD masalı, HAMAS IŞID'den daha tehlikeli masalı, Hamasın kafasını kestiği çocukları gördüm masalı" anlatırkennn "özgürlük, demokrasi, insan haklarıı , ABD dünyanın ışığı " estek köstek şablon kelimelerle kendilerini ve dünyayı kandırmaya çalışıyorlar..
Daha fazla yorum görüntüle