İsrail Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta toplu konut sitesini vurdu. Ailesi de orada yaşayan TRT Arabi Gazze Muhabiri Ruba Halit saldırı haberini canlı yayında aktarırken zor anlar yaşadı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un Hamad bölgesinde bulunan ve Katar tarafından yaptırılan toplu konut sitesi de İsrail savaş uçakları tarafından hedef alındı.

O gelişmeyi kendisi Gazze'nin farklı bir noktasında olan TRT Arabi Muhabiri Rubai Halit canlı yayında aktardı.

Halit, spikerin sorusuna yanıt verirken ailesinden haber alamadığını söyledi ve gözyaşlarına hakim olamadı, yayını kesmek zorunda kaldı.

TRT Arabi'nin Gazze Muhabiri Rubai Halit'in zor anları canlı yayına yansıdı:

"Amire, burası insan yoğunluğunun çok olduğu bir yer. Çok sayıda yerinden edilmiş insan var burada. Ailem, kocam ve çocuklarım bu sitede yaşıyor. Onların durumunu şuana kadar öğrenemedim."

Halit'in ailesinin saldırıdan önce evlerini terk ettiği ve bombardımandan kurtulduğu öğrenildi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Nesrin 03.12.2023 11:55
    Allah ellerini paramparça yapsın onların
  • Mücahıt 03.12.2023 11:19
    Kendımıcın bır ısteyım dıleyım ıcın dua edemıyorum artık utanıyorum rabbım den dualarım bu kardeslerım ıcın ya rabbım bır an önce görünmez ordularınla yardım et müslümanlar in kendıne hayri yok
  • Emine 03.12.2023 10:14
    Allah onlara cehennemi hazırlıyor
  • Misafir 03.12.2023 09:59
    Az kaldı yer yüzündeki Allahın ordusu hazır bekliyor Allahın yardımı ile hepsini kahru perişan edeck
  • Vatandaş 03.12.2023 09:28
    Biz beklemeyiz. Ellerimize balta silah ne varsa alip topyekun saldiririz. Ama bizi de aile ile lgbt ile birirmeye calisiyorlar. Tamam anladim biz burdan birsey yapamiyoruz. Ama gazze de 2 bucuk milyon insan var. Neden topyekün israile girmiyorlar. Vatan namus elden gidiyorsa kadniyla erkegiyke genciyle yaskisiyla topyekun saldirsinlar israile. Israil kacacak delik arar diye dusunuyorum
Daha fazla yorum görüntüle