Millethaber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ile CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Hukukçu Ersan Şen arasında kent uzlaşısı ve İstiklal Marşı tartışması yaşandı.

Ersan Şen teröre lanet olsun, şehitlerimiz gelmesin çıkışı yaptı. Bu çıkışın samimi olmadığını belirten Sinan Burhan şehitler ve bayrak diyorsanız terör partilerine destek verenleri  kınayacaksınız.” Dedi. Burhan Şen’in iki cümlede İmamoğlu ve kent uzlaşısı yapan CHP’ye laf edemediğini belirterek. Diyarbakır'da Türk Bayrağını kaldırıyorlar, Mardin'de İstiklal Marşı okutmuyorlar, Atatürk’e ve Erdoğan’a hakaret ediyorlar sesiniz çıkmıyor ortada ikiyüzlülük var “dedi. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’e de sert çıkan Burhan terör başı Abdullah Öcalan için doğum günü pastası kesen Dem Partilileri İstanbul'da meclis üyesi yaptınız. Teröre destek verenleri meclis üyesi yapın sonrada vatan deyin kimse inanmaz ortada bir tiyatro var dedi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • devriye 21.04.2024 18:05
    chp li millet vekili insanların gözünün içine bakarak yalan söylüyor.... işleri zaten bu Kaos..
  • Misafir 21.04.2024 15:30
    Bu CHP'liler kavga kültürünü çok iyi biliyorlar. Her kongreleri örnek buna. Bağırarak çağırarak konudan konuya atlayarak suçlarını örtbas ediyorlar. Atatürk'e küfredildi! Normalde üstünüzü başınızı yırtmanız gerekir Chp'liler. Küfreden sizden olunca helal oluyor... Az muhterem değilsiniz...
  • RÜZGAR BEY 21.04.2024 14:32
    PKK yı ve onun uzantısını bilerek ve isteyerek savunan hiç kimseyi makbul olarak görmüyorum
  • vatandaş 21.04.2024 14:10
    chp yöneticileri yalancılığı meslek edinmişler. Ve bunu da çok iyi yapıyorlar.
  • SARIÇİÇEK 21.04.2024 14:00
    bu serseri mayın olan CHP Asla ülkeyi bölemeyecekler....
Daha fazla yorum görüntüle