Suriye'nin Halep kentindeki muhalif gruplar büyük bir operasyon başlattı. Halep'in batısındaki Dehiyat El Esed Bölgesi'ndeki muhaliflerin, saldırı öncesi yaptığı hazırlık kameraya böyle yansıdı.
Yorumlar 4 Yorum Var
  • birisi 29.10.2016 21:29
    Gavurun silahıyla kendi halkınızı vuruyorsunuz. Ne güzel yaşıyordunuz kendi ülkenizde kendi yuvanızda. Şimdi sürünüyor tüm Suriyeliler orada burada.
  • horolom 29.10.2016 18:31
    SABIR''a cevap. Kardeş sende beni pek anlamamışsın. Ben müminlerin uyanık olmasını asıl düşmanın kafirler oluğunu demek istedim.
  • SABIR 29.10.2016 15:10
    horolom a cevap. Yıl 1920 Doğu cevhesinden ankaraya trenlerle Ermenilerden elegeçirdiğimiz ve rus artığı olan silahlarrı gönderiyoruz. Düsman Ankara ya dayanmış. Düşman düşmandır. Bu füzelerleri ateşleyenler özellikle sivil insanlara karşı dikkatli olma zorunda çünkü oralarda aileleri var. Ama yukarıdan uçamlaral ölümcül tahribatı yüksek bombaları atanlar özellikle sivillere atıyorlar. Ne şimdi bu insanlar sorusuna bir cevap vermişsin belli ve nesin şimdi sen ( Allaha inanan ve yardımı ondan ne şekilde bekleyensin) çİÇEK Mİ UZATACAKLAR analarının karılarının kızlarının namuzunu kirletenlere katillerine.
  • horolom 29.10.2016 12:14
    ne şimdi bu insanlar ve karşıt gruplar bu kadar büyük silahları nereden buluyorlar. 5-6 ülke silah verip yiyin birbirinizi diyor olan hep Müslümana oluyor. Bu gün bir kasaba x gruba geçti yarın aynı kasaba y gruba ertesi gün z gruba sürekli köşe kapmaca ve her seferinde bir çok can kaybı. Birileri el oğuşturup sömürüye devam. Allahım yardım et..