Türkiye'nin Otomobili TOGG'dan test görüntüleri gelmeye devam ediyor. TOGG, şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testlerini başarıyla geçti.

TOGG'dan yapılan açıklamada, ''Ürün stratejimizin en önemli aşamalarından biri olan test süreçlerimiz, farklı lokasyonlardaki akredite test merkezlerinde başladı. Şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz planlarımız doğrultusunda devam ediyor.'' denildi.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • yener 12.11.2021 13:03
    MAŞALLAH yolumuz açık olsun
  • turkim muslumanim 12.11.2021 10:53
    hepsini alin ise bir vida takan adam da lazim bize. kaclik vida nere o bile onemli bu milletin insanlari ya allah
  • Vatan Sevdalısı 10.11.2021 09:30
    Seni Bekliyoruz. Memleketimizin Nuru, el emeği alın teri. Hayallerimiz. az Kaldı İnşallah. Hayırla Duayla.
  • Selim 09.11.2021 12:09
    Hayırlı olsun. Şükürler olsun. Bence samimi ve hakiki vatanperver bir insan demeliki ülkemin teknoloji harikası bir aracı sıfırdan üretmesi ve Audi, mercedes gibi markaların olduğu bir dünyada rekabet edebilecek bir araç olması, başka bir ülkeye gittiğimizde bizim aracımızın oralarda da tercih edildiğini görebilme onurunu ve mutluluğunu yaşamak yeter. Benim şahsımın olamayacaksa da milletimin ve devletimin buna sahip olması da beni mutlu eder. Şimdiye kadar hiç yoktu çünkü. İyiki var ve iyiki bizim
  • Barış 08.11.2021 23:44
    ALLAH razı olsun emeği geçen herkezden Yorum yapan arkadaşında dediği gibi belki bize nasip olmayacak ama Gururluyum ! NE mutlu TÜRKÜM diyene !
Daha fazla yorum görüntüle