Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Polikliniğinde görevli sağlık teknikeri Mustafa Yıldız, aralarında husumet bulunan Ömer F. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Hastane içerisinde yaşanan saldırıda sağlık teknikeri ağır yaralanırken, olaydan hemen sonra çekilen dehşet görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, öğle saatlerine doğru Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Polikliniği içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer F. (40) isimli şahıs, aralarında husumet bulunan sağlık teknikeri Mustafa Yıldız'ı hastanede çalıştığı sırada vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay sonrası ağır yaralanan Mustafa Yıldız, çalıştığı hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan Ömer F. güvenlik görevlileri tarafından yakalandıktan sonra polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olaydan hemen sonra çekilmiş dehşet görüntüler ortaya çıktı

Öte yandan hastane koridorlarından yaşanan ve büyük paniğe neden olan olaya ilişkin cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan hemen sonra çekilen görüntülerde, sağlık teknikeri kanlar içerisinde yerde yatarken saldırgan Ömer F.'nin çevredeki vatandaşlara, "karışmayın namus meselesi" diye çıkışması yer alıyor. Saldırgan şahsın, gözaltına alınarak kelepçelenmesi sırasında "namus meselesinin cezası ölümdür" diye bağırması da görüntülerde yer aldı.

Yasak aşk iddiası

Yasak aşk nedeniyle yaşandığı iddia edilen olay sonrası gözaltına alınan saldırganın işlemleri sürerken, hastanede tedavisi devam eden Mustafa Yıldız'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yorumlar 97 Yorum Var
  • Aystgn 07.09.2023 23:45
    Allah aşkına şu namus davalarını ayırın ve cezasız olsun. Bakın nasıl düzelir toplum
  • Tokatlı 07.09.2023 23:24
    Sağlık çalışanlarına olan öfkesini, hıncını, kıskançlığını vs. kusmak için hiçbir fırsatı kaçırmayan, konu ne olursa olsun sağlık çalışanına saldırmak için adeta bilgisayar/telefon başında bekleyen “kötü” insanlar! Hepinizi Allah’a havale ediyorum!
  • Abdullah 07.09.2023 19:53
    Namusa saldırı varsa adam ne yapsın?
  • Mehmet Ali 07.09.2023 19:46
    Ciddi bir namus meselesi. Aynen. Adamın canına tak etmiş.
  • güvenliktetbir 07.09.2023 17:07
    hastaneye girenler güvenlik konrolünden gecmeli bicah silah kesinlikle hastaneye alinmamali
Daha fazla yorum görüntüle