Bayrampaşa Belediyesi ve Deniz Feneri Derneğince "Ramazan 15 Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla yetim aileler ve çocuklara iftar programı düzenlendi. İftar programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , dünyadaki haksızlıkları giderebilmek üzere adım atabilecek, dünyaya sesini duyurabilecek yegane ülkelerden birinin Türkiye olduğunu söyledi.

Deniz Feneri Derneği Başkanı Av.Mehmet Cengiz ise Ramazan'ın bereketini dolu dolu yaşayamaya çalışıyoruz ve bu milletin bu merhametli milletin bir mensubu olduğumuz için Allah'a nekadar şükretsek azdır diyorum, açıklamasını yaptı

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Türk 18.04.2022 08:42
    Emeği geçen herkesten Allah Razı Olsun...
  • oflu 17.04.2022 21:10
    allah razıolsun hepinizden
  • Şems 17.04.2022 20:55
    Senin ALLAH'INA kurban sn. Soylu senin gibi bir İçişleri bakanı herhalde şu memleket görmemiştir. Siz kazanmayacaksinizda şu hiçbir şey yapmamış hatta köstek olmuş mendebur sürüsü mu kazanacak bizim görmek istediklerimiz işte böyle şu geçtiğimiz dönemin sıkıntılarının kısa zamanda geçeceğini de düşünüyorum ve inanıyorum.
  • Siyah Türk 17.04.2022 18:57
    "Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git! diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!"