AK Parti Milletvekili Alpay Özalan, 28 Şubat darbesinin karşısında durduğunu iddia eden Meral Akşener'in, 28 Şubat kararları için "Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak." dediği görüntüleri yayınladı.

Eski Türkiye manzaraları hiç unutulmayacak ve ders alınacak birçok noktaya işaret ediyor... 

28 Şubat darbesinin karşısında durduğunu iddia eden Meral Akşener'in, 28 Şubat kararları için "Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak." dediği görüntülerini yayınlayan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Utanmadan bir de "Darbecilere kafa tutan Demir Leydi" rolü yapıyor. Hadi oradan!" paylaşımında bulundu.

28 ŞUBAT ZİHNİYETİ NASIL UNUTULUR?

Dünya Afganistan'a odaklanırken, dün 28 Şubat davasında tutuklama kararları vardı. O dönemde İçişleri Bakanlığı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Taliban gibi kadınların ne giyeceğine 'dikte' edecek kadar ileri gitmişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımıcı Hamza Dağ, Akşener'in "Kıyafet yasası da uygulanacak..." sözlerini hatırlatarak  "Bu kibirli, tepeden bakan duruşu darbecilerden ve onun destekçilerinden iyi biliyoruz. Meral Hanım, buyursun şimdi de başörtüsü yasaklanmalı desin. Diyemez, çünkü "her dönemin siyasetçisi" olmak bunu gerektirir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de "Dünyada öğrencilerin, kızların, kadın memurların “zorla” ne giyeceğini Taliban’dan önce de dikte edenler vardı !!! İran’daki kıyafet zorlamasını, Suriye’deki yasal olan çok eşliliği (aile cüzdanında 4 eş hanesi var) sorun etmeyen “sekülerler”in tek derdi, ABD’nin milyonlarca insanı katlettiği Afganistan’dan çekilmesi olmuş!" paylaşımında bulundu.

Yorumlar 155 Yorum Var
  • erol 21.08.2021 11:35
    riya karlar
  • AhmeT 20.08.2021 14:55
    Marul Teyze
  • belde 20.08.2021 11:07
    demek o darbecilere karşı yapılanların hepsi boş sözlermiş. asıl tiyatroyu bunlar iyi oynuyor. birileri bunları yükseltiyor sonra bedelini istiyorlar. hepsi bu.
  • Gökhan Atmaca 20.08.2021 10:14
    Evet teyze yine sahnede. Gördük uyguluyor hâlâ uyguluyor...
  • abdulbaki 20.08.2021 09:23
    eskiden ne ise kişi hiç değişmez.
Daha fazla yorum görüntüle