Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sivas İl Binasının açılış törenine katıldı, törende vatandaşlarla partililer arasında arbede yaşandı.

Gelecek Partisinin Sivas İl Binası Bankalar Caddesinde düzenlenen törenle açıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı tören öncesi vatandaşlara tavuk döner ikram edildi. Tavuk dönere rağmen katılım düşük oldu. Açılış töreninde Davutoğlu’nun konuştuğu sırada bir kişi yüksek sesle tepkisini dile getirmeye kalkınca polis tarafından uzaklaştırılmak istendi. Bazı partililer uzaklaştırılmak istenen vatandaşın üzerine yürüdü. Vatandaş ve partililer arasında arbede yaşandı. Küfürleşmelerin yaşanması olay yerinden geçmekte olan vatandaşlarında tepkisine neden oldu. Bayanların yanında küfredilmemesini isteyen bir kişi de kızgın partililerin hışmına uğradı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • KONYALI 24.09.2021 00:13
    iş , aş haydar baş ve genç parti aklıma geldi..genç parti konya Alaaddin tepesinde halka etliekmek bedava dağıttılar . Ancak seçimde hava gazını almışlardı...
  • Mehmet Şahin 23.09.2021 23:10
    Bu ne kalabalık, bu ne kalabalık! Sanırsın tüm orta doğu Küçük Enişteyi görmeye gelmiş.
  • muammer 23.09.2021 22:50
    Vay vay,bu ne kalabalık be ya.Gözüm korktu.Kalabalik kadraja sığmıyor.Bu gidişle devam ederse ben deyim on seçim sonra,siz deyin onbeş seçim sonra %3 'ü bulurlar.
  • Mimar. aydın 23.09.2021 22:37
    Sadece küresel bir aldatmaca olan hastalık karbondioksit ve bakteri yuvası o MASKEYİ takmadıkları için tebrik ediyorum.
  • Türkiye 2023 23.09.2021 22:33
    İnsan bu kadarda küçülmez, çok yazık, gerçek bir Türk evladı, asla böyle küçülmez ve güldürmez, anlaşılan esaslı FETÖ soyundan, Allah yüzümüze bakmış hepsinin foyalari ortaya çıktı, vay selok vay tüh karekterinize insanlığınıza,, Gaziantep ❤️❤️❤️
Daha fazla yorum görüntüle