HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Halk TV'den Suat Toktaş'ın sorularını yanıtladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na mesaj veren Sancar, "CHP'nin çabası muhalefete eşik atlatma çabasıdır. Biz üzerimize düşeni eksiksiz yapmaya hazırız" dedi. Sancar ayrıca, eşiği atlatmak için şu an henüz erken olduğunu da belirtti. 

Kılıçdaroğlu, Kürt sorununun çözümünde muhatabın HDP olduğunu söylemişti. HDP'den art arda açıklamalar gelmiş, Sezai Temelli İmralı ve teröristbaşı Öcalan'ı işaret etmişti. 

HDP'den gelen son açıklama sonrası İYİ Parti cephesinden nasıl bir yorum geleceği merak konusu. 

Yorumlar 63 Yorum Var
  • C.Türk 30.09.2021 14:03
    Türkiyede Kürt sorunu yokki..Türkiyede Tetörist bir hdpkk sorunu var!. Ve siz böyle Chp ile ihanete devam edin! Türk Milleti Size öyle bir Eşik atlatırki neye uğradığınızı şaşırırsınız!
  • Vatandaş 30.09.2021 13:58
    Kılıçdaroğlu sorun yaratıyor hiç bir sorun yok herkes bu vatanın ekmeğini yiyiyor hükümete desdek olsunlar faydalı olup
  • HIDIR BUDUR 30.09.2021 13:08
    Ülke savunmasinda mayina basan gozlerini uzuvlarini kaybedenler, sehit ogullarinin mermerden mezar taşlarini gözyaşi ile silen analar, cami avlusunda sehit babasinin tabutu önünde " anne benim babam nerde?" Diyen sehit kizi bi taraftaaaa, ABD " höt" deyince, al sana bi "dUt" diye ruhunu satip, ABD degirmenine su tasimayi görev edinenler diger tarafta..Bunca ahhh... iflah olunmaz bu kadar ahla...
  • Ediz 30.09.2021 10:59
    Mithat Sancar ile Aziz Sancar amca oğulları. Biri ülkemize gurur katarken, diğeri utandırıyor. Mithat Sancar Kürt değil ama Kürtçülük yapıyor. Kürt sorununun çözümü için İmralı'yı gösteren Sezai Temelli'de Kürt değil, Türk'tür. Ya kafalar karışık yada bunlar hep MİT ajanı :)
  • Ercan 30.09.2021 09:56
    Bitirilen teröre can suyu verme gayreti bu. Yazıklar olsun. CHP Atatürk'ün partisi diyenlere artık Kılıçdaroğlu partisi olduğunu görsünler.
Daha fazla yorum görüntüle