CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Siyasi cinayetler iddiası gündemde olan Kılıçdaroğlu, yine tehlikeli sözler sarf etti. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın birilerine 'yarım kalan işi bitirin' talimatı verdiğini" ima etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmaya değinen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: 

"Şahıs, bugünkü grup konuşmasında uzun uzun benim videolarımı izletip, aleni tehditler savurmuş. Adeta birilerine 'Yarım kalan işi bitirin' talimatı vermiş. İşte buradan söylüyorum, ne senden ne o şürekandan zerre kadar korkum yok. Sonuna kadar mücadelemi vereceğim. Bunu bilesin."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada tezkereye "hayır" oyu kullanan CHP'yi eleştirerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"CHP Genel Başkanı'nın askerliği çocuk oyuncağı sanan cehaletini de milletin takdirine bırakıyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanı olduğumuz doğrudur. Asıl sorulması gereken, Kılıçdaroğlu'nun nasıl olup da HDP'nin emir eri konumuna geldiğidir.

CHP - HDP ortaklığı bu tezkere oylaması ile resmiyet kazanmıştır. İYİ Parti'nin bu tezkereyi desteklemesini memnuniyetle karşıladık."

Erdoğan daha sonra, HDP'li yöneticilerin tehditlerini ve Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ait videoları izlettirmişti.

Yorumlar 214 Yorum Var
  • hasanoğlu 04.11.2021 23:29
    15 temuz gecesi cesaretini dünya alem gördü
  • güngör eraydın 29.10.2021 00:55
    Yeter artık millet ekmek derdinde bunlar ülkeyi yoketme derdinde biraz vicdan varsa halkı düşünüp nefes aldırırsınız yoksa herkes yarından endişeli
  • Birgarip 28.10.2021 14:04
    Yarabbi buları yarattın .bizlere sabır ver. bizlere anlayış ver. Bunlarín hiç tutulaçak yanları yok.
  • seyhan koyuncu 28.10.2021 14:00
    NEKADAR BOŞ adammışın yazık oldu sana inşaallah akıl hastanesine yatmazsın ama bu gidişle yatarsın herhalde
  • Muhafız 28.10.2021 13:50
    Dışarıdaki dostlarından aldığı destekle kendisine biçilmiş olan rolü güzel oynuyor. Ama Reis te millet te bunun farkında. Vatanı bölmek isteyenlerle Ezanı ve Türklüğü bitirmek isteyenlerle birlikte iş tutan da onlar gibi tarihte hain damgası yiyenler olarak anılacak. Her konuşması, okuduğu her metin talimatla kendisine verilen kağıtlar. 24 saat ona birşeyler fısıldıyorlar ve o da gelip basın önünde aynen okuyor. Rahmetli Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve mücadele arkadaşlarının kemikleri sızlıyordur herhalde. Şehitlerimizin de tabi.2023 te chp tabanı ne yapacak çok merak ediyorum. ihanete ortak olmamalarını dilerim.
Daha fazla yorum görüntüle