"Atatürkçü" bilinen Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den HDP konusunda çok tartışılacak açıklamalar geldi.

Lale Özan Arslan ile yaptığı Youtube yayınında CHP ile HDP'nin gizli ittifakını meşru zemine çekmek için akıl almadık açıklamalar yapan Özdil, HDP'yi yere göğe sığdıramadı.

HDP'nin "demokratik seviyesini" överek konuşmasına başlayan Özdil, "Demokrasi tarihimiz açısından baktığımızda seçmenine yalan söylemeyen tek parti HDP'dir. HDP Milletvekilleri, HDP yöneticileri vatandaşa oy isterken ne dediyse, seçildikten sanra bire bir onu yapmıştır. " dedi.

Yılmaz Özdil bununla da yetinmedi, HDP'yi "Atatürk vizyonunu uygulayan tek parti" olarak tanımladı.

Sözcü yazarı şu ifadeleri kullandı;

"Kadın erkek eşitliği olarak da baktığımızda, aslında teknik olarak hem Türk kavramına hem Atatürkçülük kavramına karşı bir partidir ama Atatürk vizyonunun getirdiği kadın, erkek eşitliğini uygulayan tek partidir HDP."

Yorumlar 108 Yorum Var
  • Hasan SA 14.12.2021 20:12
    Atatürk vizyonunu uygulayan tek parti dedi hemde kadın erkek dedi bu sapkın.o zaman kendinden olanları kadın erkekli hdp ile dağa göndersin bakalım fikri ne olur.
  • Vatandaş 14.12.2021 19:41
    Soyu ve kim olduğu, ataları Osmanlı döneminden buyana mutlaka araştırılmalı, tüm Türk halkına açıklanıp deşifre edilmelidir. Biliyorsunuz Arapları Osmanlı devletine karşı ayaklandıran, kışkırtan da Lawrence isimli bir İngiliz casustu. Unutmayın !!!!
  • Vatansever 14.12.2021 15:53
    Bunların alayı sapkın !..
  • Mehmet 14.12.2021 15:05
    Bu bebek katili PKK'lıları desteklemek için gerçekten insanlıktan çıkmış olmak gerekir. Evet onlar bebek katilleri. Anlamayan varsa tekrar söylüyorum: Onlar bebek katilleri. Evet bebek katilleri! Allah bütün teröristleri ve destekçilerini kahreylesin.
  • Mstbl 16.11.2021 07:39
    Tam bir Yılan Dil
Daha fazla yorum görüntüle