Gazeteci Nedim Şener, TVNET canlı yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme yolculuğuna çıkmasını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun yaptıklarının tamamen taktiksel olduğunu söyleyen Şener, "Onun stratejisi, seçime doğru giderken HDP tabanını ve hatta muhafazakar tabanı bir yürüyüş içine sokmaya çalışmak." dedi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • sezayi 16.11.2021 14:57
    adalet yürüyüşü tutmadı.şimdi helalleşme turu başlıyor.önce mezarlıklardan başlamalı.fakat nasıl olacak orası meçhul.
  • Dursun 16.11.2021 09:00
    çok doğru tespit
  • Uğur54 16.11.2021 00:55
    Kılıçdaroğlu benim payıma hakkım haram zıkkım olsun ülkeyi kaosa soktun seçilmiş hükümete iş yaptırmadın suriyede askerimiz şehit olurken esadla görüştünüz büyükelçilerden medet umdun onlara kendi hükümetini devletini kötüledin. Hakkım haram olsun
  • Görengöz 16.11.2021 00:27
    Cenaze namazlarındaki helallik isteme de Peygamberimizden kalma bir öğretidir. Alacağı olanın alacağı verilmeden cenaze namazı kılınmaz. Kılıçdaroğlu önce ülkeye yaptığı zararları ödemeli. Verdiği zararı durdursun yeter.
  • Görengöz 16.11.2021 00:26
    Helalleşme yanlış anlaşılan bir olgu. Önce yapılan maddi ve manevi zararı tazmin edecek. Sonra karşı taraftan helallik alınacak. Bunun örneği Peygamber Efendimiz. Bende hakkı olan var mı dedi? Birisi beni sırtımdan kırbaçlamıştın dedi. Peygamberimiz sırtını açtı ve kişi kırbaçlayacakken sırtını öptü ve aslında beni kırbaçlamamıştın sırtından öpmek için böyle söyledim dedi. Buradan anladığımız birinin hakkı geçmiş ise önce yapılan zarar tazmin edilir. Sonra helallik istenir.