CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında konuşan güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, "Aselsan satılıyor" diye yaygara çıkaranların  Aselsan'la ilgili tek bir olumlu söz söylemediğine dikkat çekti. 

Aselsan'la ilgili medyada çıkan satılacak iddiaları ve bunun üzerinden ortaya konan tepkilere değinen Mete Yarar Aselsan'ı savunmaya kalkanların bugüne kadar kurumu hafife almaktan başka birşey yapmadığını söyledi. 

"Aselsan bu ülkenin cevheri diyorsunuz" diye seslenen Mete Yarar "Keşke bugüne kadar bir kez övgü yapsaydınız.Bugün ASELSAN, S400'ün yerini alacak HİSAR'ları yapıyorlar. Bir kez çıkıp da açıklama yapmazsınız. Siyasetçilerden bahsetmiyorum. Ekrana çıkıp Aselsan üzerinden hassasiyet gösterenler her gün de bu kurumlarla dalga geçiyorlar. O tesislerle de dalga geçiyorlar" dedi. "Bunlar aslında çok da önemli değil, bunlar bunları yapmıyor" diyen adamlar "Aselsan elden gidiyor" diye servise kalktılar." dedi. 
Mete Yarar daha sonra "Yanarım yanarım da ben buna yanarım" dedi ve gelinen süreci anlattı. 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Baaddın / 09.12.2021 22:24
    Baykara holdinge mi ozellesmiszillet/
  • Ayhan Kacar 09.12.2021 17:15
    avrupa da, terörist veya sempatizanını bırak devlet dairesine, özele bile almazlar. Yasaları izin vermez. Alman yasaları bize gelsin. Bir tane terörist kalmaz piyasa da...
  • sinan 09.12.2021 10:41
    O kadar doğru konuştu ki normalde muhalefet edecek birinin bu yoruma cevabı olamaz bile ama bunlar pişkin pişkin bir cevap bulurlar. mete komutanımı tebrik ediyorum. çok ince yerden yakaladı.
  • lazalim 09.12.2021 10:03
    Kendi maddi ve manevi değerlerine kör şeytan haline gelmiş insancıklar var maalesef.
  • ali öztürk 09.12.2021 09:18
    sapına kadar haklı
Daha fazla yorum görüntüle