İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu, 2017 yılında Adıyaman'da öldürülen terörist Volkan Bora ile sözlü olduğu ortaya çıkan HDP vekili Semra Güzel ile ilgili de konuştu.

"BİR TANESİ BİR ŞEY SÖYLEYEMEDİ"

"Bu yaşananları görmezden gelemeyiz" ifadesini kullanan Bakan Soylu, "Bugün ve dün grup konuşmalarını biraz izleyebildim. Ne İYİ Parti Meral Akşener, ne Kılıçdaroğlu ne de HDP 'Ya bu fotoğraf doğru değildir. Terörle bu kadar iç içe girmiş bu anlayışı kabul etmiyoruz' demedi. Bir tanesi bir şey söylemedi, söyleyemedi." diye konuştu.

"2009 YILINDA TERÖR ÖRGÜTÜNE KATILMIŞ"

HDP'li Güzel'in terörist sözlüsünün fotoğrafını gösteren Bakan Soylu, "2009 yılında terör örgütüne katılmış şu resmini verdiğiniz kişi. Dicle Haber Ajansı'ndan... Zaten bizi şu anda düşürmek istedikleri tuzak tam da bu. Bize 'Terörle mücadelede nasıl bu noktaya gelirsiniz, siz kişi başına gelir seviyesini nasıl yükseltirsiniz, bu kadar büyük badireler içerisinden nasıl çıkarsınız' diyorlar." açıklamasında bulundu.

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Koyulhisarlı 13.01.2022 13:23
    İBB'deki pkklar ve İBB başındaki chpkklar ne oldu. Hala bir ses yok. Ne zaman kayyum atanacak...
  • vatan61 13.01.2022 12:30
    veya neden vekil secilecek kişinin standartı yok da her önüne gelen soytarı vekil secilebiliyor devlet devletliğini yapsın o eşkiyaya ben hiç suç bulmam............ suç devletin ve dahi devleti yönetenlerindir....
  • Trakyali 13.01.2022 12:14
    Demokrasi buysa eğer tüküreyim demokrasiye, yeni sistem gelmeli ve bu gurabeden, girdaptan kurtulmaliyiz. İktidardakilerin bu tip konuşmalari iktidarsiziza geliyor. Elinde yetkiler var parlamentoda milletce coğunluk verdik ne yapiyorsunuz!? Ne gerekiyorsa yapilsin! Yapin gorevinizi. Savcilar kimi neyi savunuyor, gorevleri ne hatirlatilmali. Anarşiye meydan birakmamak lazim, devlet gider devlet bu gidişle.
  • Serdengeçti 13.01.2022 11:52
    CHP, HDP, İP, SP bir şey diyemedikleri gibi seçmenleri de bir diyemiyor, Ulan bu nasıl ihanet be.
  • Ali 13.01.2022 11:48
    Chpkk görevini yapıyor.
Daha fazla yorum görüntüle