İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çelişkili söylemleri CHP'ye yakınlığıyla bilinen Levent Gültekin’i çılgına çevirdi. İYİ Parti’nin sürekli çelişkili açıklamalar yaptığına dikkat çeken Gültekin, İYİ Parti üzerinden bütün muhalefete “Demokrat değilsiniz, adil değilsiniz… Korkaksınız…” sözleriyle yüklendi.

HDP yer aldığı aynı ittifakta yer alan İYİ Parti’nin çelişkili söylemleri tepkilere neden oluyor. 

‘HDP’NİN KAPATILMASI GEREKİYOR’ DEDİ

TV100’de ‘Sağlı Sollu’ isimle programa katılan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, kapatılma davasına ilişkin şunları söyledi: “HDP’nin kapatılması sürecinde, terörle irtibat ve iltisakına ilişkin süreçler yargıya intikal etmiş, yargı en doğru kararı verecek. Kapatılması gerekiyorsa ki bence kapatılması gerekir.”

“YARGIYA GÜVENİYORUZ CÜMLESİ FELAKET..”

CHP’nin yayın organı Halk TV’deki bir programda konuşan Levent Gültekin, İYİ Parti’yi sert bir dille eleştirdi. İYİ Parti’nin Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ın “HDP kapatılsın” çıkışını yorumlayan Gültekin, “Yargıya güveniyoruz cümlesindeki felakete, sakatlığa dikkat çekelim. Meral Akşener, grup toplantılarına çıkıp ‘Bu ülkede hukuk yok’ demiyor mu?” diye sordu.

“SABAH AKŞAM ‘YARGI ÖLDÜ’ DEMİYORLAR MI?”

İYİ Parti üzerinden ‘ülkede hukuk yok’ diyen tüm muhalefet partilerine göndermelerinde bulunan Leven Gültekin Şunları söyledi:

“Muhalefet sabah akşam bu ülkenin halkına dönüp ‘Bu ülkede yargı öldü, hukuk öldü’ demiyorlar mı? Hangi yargıya güveniyorsun? Bu nasıl ikilem? 3 gün önce ‘hukuk yok’ diyorsun, 4 gün sonra ‘yargıya güveniyorum’ diyorsun.”  

“SEÇMEN SİZE İNANMIYOR”

Türkiye’de yüzde 20 oranında kararsız bir seçmen olduğunu iddia eden Levent Gültekin, muhalefete yönelik tepkisini şöyle dile getirdi:

“O yüzden gelmiyor o kararsız seçmeniniz. O yüzden bu seçmen size inanmıyor. O yüzden yüzde 20 karasız seçmen ora duruyor, aylardır gelmiyor.” 

“DEMOKRAT DEĞİLSİNİZ, ADİL DEĞİLSİNİZ… KORKAKSINIZ…”

İYİ Parti ve CHP başta olmak üzere muhalefete sert sözlerle yüklenen Levent Gültekin, sözlerini şöyle tamamladı:

“Demokrat değilsiniz, adil değilsiniz, özgürlükçü değilsiniz, dirayetli değilsiniz, korkaksınız…” 

Yorumlar 97 Yorum Var
  • Nuri 16.02.2022 13:56
    Bunları milliyetci
  • mehmet başar 23.01.2022 16:57
    doğru söylediniz TERÖR HDPKK CHPKK sevici levent gültekin bey zaten bu zillet muhalefeti yalan dolan iftira munafık iki yüzlülerden oluştuğu için demokratlık adillik özgürlük ve dirayetli olamazlar çok iyi tespit etmişsiniz tebrik ederim
  • Kayısı kentli 23.01.2022 15:20
    Hepiniz aynısınız. Umarım birbirinizi yersiniz..
  • Yildiz muzaffer 23.01.2022 15:13
    Turkiyenin milletvekili yemin ediyo sora huhu yok diyo heben yargilanmali almayada hukuka soz Schleyer kacacak yeri bile olmaz
  • Kırkdokuzelli 23.01.2022 15:00
    Onlar gerilemez göstermeliktir hdp nin sayesinde o koltuklarda oturanlar hdp yi eleştiremez
Daha fazla yorum görüntüle