CHP'nin eşcinsellere verdiği vaatler devam ediyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşcinseller için “cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkacak" afişi hazırlatmasının ardından şimdi de CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin Meclis Üyesi İrfan Gümrah, aynı cinsten kişilerin evlenmesini medeniyetin gereği olduğunu söyledi. 

Gümrah, Osmanlı Devleti'ne de hakaret ederek, "Artık Osmanlı'nın eski kör bakışından bakmayıp daha modern bakmak gerekir" dedi. 

İLK VUKUATLARI DEĞİL

Kılıçdaroğlu’nun “cinsel yönelim” vaadi öncesinde de CHP’li belediyeler LGBT konusunda tepkileri çekmişti. 2019 yılında CHP’li belediyeler, eşcinsellerin “Onur Haftası” adı altında düzenledikleri etkinlikleri kutlama yarışına girmişti. Aralarında İstanbul, Mersin, İzmir, Eskişehir Büyükşehir Belediyelerinin bulunduğu 33 belediyenin resmi sosyal medya hesaplarında destek mesajları yayınlanmıştı.

Yorumlar 295 Yorum Var
  • Buketgül Yurtseven 14.02.2022 19:28
    Höst. Neymiş efendim Osmanlı kör bakışlıymış. Bu cehalet, bu zavallılık, bu atalarından utanma ve aşağılama soysuzluğu karşısında nutkum tutuluyor. Gerçi bunun atası Osmanlı değil, olsa olsa Bizans olur.
  • Gözlük 13.02.2022 20:11
    Sen hangi soydan geliyorsun.Merak ettim.
  • Salahattin Adana 13.02.2022 13:06
    Çağdaş CHP ? Bu Çağdaşlara oylarıyla destek verenler ve menfaatleri olacak diye peşlerine takılanlar Çocuklarını ,torunlarını ve daha sonraki nesillerini düşünerek ve en önemlisi aşiretlerini düşünerek(Ahiret inançları varsa) ona göre karar versinler.!!!!!!!!!.
  • Yavuzhan 13.02.2022 10:43
    Lut kavminin helak olma sebebi olan ahlaksızlığı medeniyet gören rezil tarihe bakınca osmanlı lut kavminden çok sonraki bir zaman dilimibde ve peygamber övgüsüne mazhar olnuş bir konutan ve orduya sahip senin gibi lut kavmi zihniyetler ise tarihin çukurunda çok var...
  • BOZOK 13.02.2022 09:57
    Ecdat ,şu zavallı insan (lar) a iman gücüyle kazandığı vatanı bırakmış .Çok istiyorsanız ,böyle eğilimleri olanları (top) layın gidin nerede özgürse bu işler özgürce yaşayın meraklıysanız.Bu ülkede ahlak var din iman var.Öğrenin bunu.
Daha fazla yorum görüntüle