CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, merhum başbakan Necmettin Erbakan'ın vefatının yıl dönümünde yaptığı konuşması sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının arkasına Erbakan'ın sözlerinin eklendiği video paylaşılıyor. Görüntülerde Kılıçdaroğlu şunları söylüyor: 

Bir Cumhuriyet çocuğu olan Profesör merhum Necmettin Erbakan, destekçilerinin ve karşıtlarının da Erbakan Hoca'sı olarak yaşamını sürdürdü. Onun hocalığı, sadece bir akademik unvan değildi. Üniversite kürsülerine sıkışmış bir akademisyen-öğrenci ilişkisi de değildi. Onun hocalığı, aynı zamanda ömrünü verdiği bir siyasi hareketin, siz değerli mensuplarını vatan, millet ve bayrak sevgisiyle bir araya getirmiş milli bir görüşün hocalığıydı. Onun hocalığı, Milli Nizam Partisi'nden Milli Selamet Partisi'ne ve 12 Eylül sonrasında sırasıyla Refah, Fazilet ve Saadet Partisi'ne kadar uzanan bir kararlılığın hocasıydı. 

"BANA BAK NUMARACI CHP..."

Merhum Erbakan'ın sözleri ise şöyle:

Bak bak nasıl öz Türkçe konuşuyor gördünüz mü? Ne kadar entelektüel adam bu yav! Bana bak numaracı CHP adam mı aldatıyorsun sen be? Senin oynadığını biz bilmiyor muyuz? Artistlik yapıyor, kime yutturuyorsun be?

Yorumlar 102 Yorum Var
  • Kahramanmaraş 13.03.2022 17:47
    Onun içinmi tüm partilerini kapattı CHP. Sonuncusunu saadeti de kamalak ve neyin bilmem kimin oğlu CHP,ye uşak etti.
  • gerçek vatansever 08.03.2022 09:21
    chp zihniyeti ile yola çıkan ve ittifak kuran babacan,davutoğlu ve karamollaoğlu na söylenebilecek tek bir şey vardır oda kıldığınız vakit namazlarınızdan sonra kalbiniz ve ruhunuz gerçekten rahatmı.
  • Ferasetli 07.03.2022 19:10
    Üst akıl SPye Akpartiden oy koparma Erdoğanı zayıflatma görevi verdi.Manchesterli temel görevini yapıyor.Yüzde 0,5 oy koparsa kardır mantığıyla hareket ediyıor.
  • Volkan 07.03.2022 19:07
    Yalancı by kemal SPyi değnek olarak kullanmak için takiyye yapıyor.CHP milletvekili M.Esat Bozkurt tek parti döneminde Türkiyenin resmi dini hıristiyanlık olsun diye teklif vermişti torunu Hüsnü Bozkurt SPli başı kapalı şuursuzları ayakta karşılayıp görüştü.Allah bu SPlilere akıl fikir versin, gerçeği görsünler, görmeyenlerde ahirette bu islam düşmanlarıyla beraber olsun.Kişi sevdiğiyle beraberdir.
  • Oya 07.03.2022 14:28
    Hırsızlık budur.
Daha fazla yorum görüntüle