Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, açılışı gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışan işçiler ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçilere telefonla hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışanların bir araya geldiği toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun aracılığıyla telefondan bağlandı.

Erdoğan, çalışanlara hitabında, şunları kaydetti:

"Sizlerin dün yaşadığımız o mutlu günün ardından böyle bir kahvaltılı sohbette bir araya gelmenizden ayrıca memnun oldum. Tabii ki bu arada gerek Bakanımız Adil Bey gerekse yüklenici firmaların yöneticileri, sahipleri gerekirse mühendisinden mimarına, bunun yanında tüm işçi kardeşlerim hepiniz hakikaten çok farklı bir özveriyle bu eseri meydana getirirken bir tarih yazdınız ve yazdığınız bu tarihle de 10 yıllar sonra da geçse inşallah anılacaksınız. Köprünün üzerinden bir yakadan diğer yakaya geçmek suretiyle oradaki güzelliği yaşadım, oradaki güzelliği gördüm ve burada sizlerin korkusuzca emeğiniz her türlü takdirin üzerindedir. Sizleri şahsım, ailem, milletim adına tebrik ediyorum, kutluyorum. Sizlere de tüm ailenizle birlikte mutluluklar diliyorum. Allah yar, yardımcımız olsun diyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Sağ olun, var olun."

Yorumlar 21 Yorum Var
  • N. H 20.03.2022 10:23
    Reis seninle nekadar övünsek gurur duysak az kelimeler yetersiz, başarını kıskananlar mal cahil birileri var, onların seviyelerinde değilsin asla da olamazsın. CHP Antalya da 5 metre köprü açılışı yaptı,sizi beğenmeyenler ordaki köprüyü kullanabilirler. Adamsınn reis yola devam...
  • Mizah 19.03.2022 23:56
    Ne tarihi yazdılar ? Paralarını alıp işlerini yaptılar. Ülkede her sabah işe gidip her akşam işten dönen milyonlarca çalışan gibi. Kendini övmenin başka yolu bu olsa gerek. Kendi kendini öven adam beş para etmez.
  • Mert 19.03.2022 23:00
    Allah'ın bizim devletimize, hükümetimize ve bütün yöneticilere dirlik ver.
  • Zekeriya Dülger 19.03.2022 21:24
    Bu asil millete ancak bu yakışır TEPRİKLER
  • Müsafir 19.03.2022 20:46
    Her türlü hizmeti bedava kullanmak isteyen insanımız var. Kendileri herhengi bi hizmette bedava çalışırlar mı acaba.. Köprü 200 tl. çokmuş.. Kolayı var Feribotla geçiş yap kardeşim. Bir de otobandan değil diğer parasız yollardan git gideceğin yere.
Daha fazla yorum görüntüle