Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İBB Başkanı İmamoğlu'nun tehlikeli bir siyasetçi olduğunu belirterek, "Diyarbakır'da ayrı, Edirne'de ayrı konuşuyor. Bu, Türk halkına yalan söylemektir" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir YouTube yayınında, 'Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığına aday gösterilirse destekler misiniz?' sorusunu yanıtladı.

Özdağ, Ekrem İmamoğlu'na güvenmediğini belirterek, "Ekrem İmamoğlu'nu tehlikeli bir siyasetçi olarak görüyoruz. Diyarbakır'da ayrı, Edirne'de ayrı konuşuyor. Bu, Türk halkına yalan söylemektir" ifadelerini kullandı. 

"ATATÜRK BÖYLE BİR SOHBETİ KABUL ETMEZDİ"

Özdağ daha sonra şunları söyledi:

"Son günlerde Atatürk'le sohbet etmek istediğini belirtti. Acaba o sohbete Türk milletini soykırımla suçlayan Cem Özdemir'i de götürmek ister miydi? Ya da kendisini hapishaneden destekleyen Selahattin Demirtaş'ı da? Sanırım Atatürk böyle bir sohbeti kabul etmezdi."

Yorumlar 145 Yorum Var
  • emre19 27.04.2022 18:39
    Dogru soze ne denir. Hemde cok tehlikeli
  • Muammer 23.04.2022 00:04
    Sanki Ümit bey her yerde aynı konuşuyor da .Bir arkadaşımız da Ümit beyi "ülkücülerin başında görmek isterdim" demiş de.Biz de ülkücüler olarak apartmanımıza kapıcı dahi yapmak istemeyiz dostum. Siz ülkücüleri tanımadığınız için ve kendi kafanızda oluşturduğunuz ülkücü profiline göre bir tespit yapmışsınız ama YANLIŞ. Böyle dediysek Ekrem konusunda da ÇOK HAKLI.
  • Berk Sayha 17.04.2022 06:18
    Yalanlar ve iki yüzlülükler eko'yu yakıp küle çevirecek. Kör olmayan herkes görüyor...
  • Törkiş eyirlayn 17.04.2022 05:44
    Ümit özdağ ülkücü hareketinin başta görmek istediği bir ülkücüdür bu kesin ve nett. Koray Aydın veya ümit özdağ. Ama ben ümit özdağ ın daha ağır bastığını söyleyebilirim. Özdağ da çakıcı çatlı ruhu var kim ne derse desin bu adamın özü ülkücünün hasıdır.
  • vatandaş 17.04.2022 00:49
    Yunan kökenli İmamoğlu Yunanistan kuruluş kutlamasına katılmıştı. Çok tehlikeli biri. Ümit Özdağ Batı'nın Türkiyeye uyguladığı Siginmaci Tuzağını deşifre etmiştir.
Daha fazla yorum görüntüle