CHP, tamamlandığında dünyanın en büyük yeşil alanlarından biri olacak, 132 bin 500 ağacıyla İstanbul'un merkezinde 5 milyon 61 bin metrekarelik yeşil bir koridora dönüşecek millet bahçesine karşı çıkmayı sürdürüyor.

Son olarak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Atatürk Havalimanı'na giderek eylem yapacaklarını açıklamış, "Yarın saat:11.00’de Atatürk Havalimanı’na gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

'ATATÜRK DEMİYORUM' DİYEN KAFTANCIOĞLU'NDAN ATATÜRK'LÜ PROTESTO ÇAĞRISI

Daha önce yapmış olduğu "Mustafa Kemal'în askerleriyiz gibi bir sloganı doğru bulmuyorum. militer bir dil olmasından öte, birey olmanın önüne geçen bir ifade" açıklamalarıyla CHP'li pek çok ismin de tepkisini çeken Kaftancıoğlu'nun çağrısında Atatürk vurgusu yapması dikkatlerden kaçmadı.

Kaftancıoğlu, geçtiğimiz aylarda kendisine yöneltilen, "Neden 'Atatürk' demiyorsunuz?" sorusuna, "Ben Atatürk değil, Gazi Mustafa Kemal derim" diyerek yanıt vermişti.

Öte yandan havalimanı alanının bir bölümünde hizmete açılacak olan Millet Bahçesi hazırlıklarını protesto etmek üzere bugün bölgeye giden CHP'lilerin "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları Kaftancıoğlu'nun açıklamalarıyla adeta ironik bir tablo oluşturdu.

Özellikle sosyal medyada yapılan çok sayıda çağrının ardından protestoya katılımın da oldukça az sayıda olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar 215 Yorum Var
  • BIKKIN 24.05.2022 20:33
    Bu milletin ve devletin yararına olan hangi projeye destek oldunuz ki,siz sadece karşı çıkarsınız!Allah bu milleti sizden kurtarsın İnşaAllah dış mihrak piyonları.
  • hakan 18.05.2022 11:33
    yuvarlak asker olmaz bu kadını neden hala içeri atmıyorlar savcılar işinizi yapın kesinleşmiş ceza var ortada
  • 60ik 18.05.2022 11:16
    bu millet size inşallah öylebir ders verecek Osmanlı tokadı gibi sersem sersem olacaksınız
  • Erhan ERSİN 18.05.2022 10:47
    Onlar için doğa KİN ve NEFRET onlar doğayı ne bilir tabiatı ne bilir onlar iyi içki masalarında poz verirler yaptıkları en iyi icraat bu bununlada iyi övünürler
  • abdullah 18.05.2022 10:44
    ben hiç bir sol örgütün ağaç diktiğini görmedim ama milyonlarca ağaç yaktığını ve 10 binlerce insan şehid ettiğine şahid oldum.
Daha fazla yorum görüntüle