CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gerek ben, gerek bütün milletvekili arkadaşlarım 81 ili de geziyoruz, vatandaşın sofrasına oturuyoruz, dertlerini dinliyoruz, bize yönelik şikayetlerini dinliyoruz. Eksiklerimiz varsa bizlere söylüyorlar. Siyasette yeni bir anlayışı egemen kılmak istiyoruz. İnşallah da yapacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

O kadar çok kamplaştık ki kucaklaşmamız lazım. Onu ben 'helalleşmemiz lazım' diyerek ifade ettim. Türkiye'nin sorunlarını bilen insanlar var. Sorunların nasıl çözüleceği konusunda da oturup kafa yormak gerekiyor.

Türkiye'nin en güzel kentlerinden birisindeyiz. Yeşilin bütün tonlarını Düzce'de görmek mümkün. Bu doğaya sahip çıkmak lazım.

Tekstil sektörü ve ağaç sanayinin burada geliştiğini biliyorum. Tarımın, fındığın bu bölge için önemini biliyorum. İki OSB var. Bu bölgelerde yeni yatırımların olduğunu biliyorum. Kamyon şoförlerinin sorunu var biliyorum.

Aramızda muhtar kardeşlerim var. Bizim bir numaralı sorunumuz demokrasidir. Demokrasinin olmadığı yerlerde insanlar düşüncelerini ifade edemezler. Biz kavgadan uzak durdukça her birimiz büyümeye, gelişmeye odaklanırsak yaratılan gelirin hakçı bölüşülmesine odaklanırsak bütün sorunları çözebiliriz.

'SURİYELİLERİ ÖZGÜR İRADELERİ İLE GÖNDERECEĞİZ"

Suriyeli kardeşlerimizin kendi ülkelerine gitmeleri lazım. Irkçılık yapmayacağız. Bu milletin alnına ırkçılık lekesini sürdürmeyeceğiz. Onları özgür iradeleri ile göndereceğiz.

MUHTARIN YANINA YARDIMCI

Demokrasi tabandan başlayarak yukarı doğru büyütmemiz lazım. Muhtarlık kurumunu güçlendirmemiz lazım. Muhtar diplerde bir yerde duruyor. Arayanı, soranı yok. Tarihe bağlıysan muhtarlık kurumuna bağlı olacaksın. Milletvekili seçiminden önce muhtarlık seçimi yapılmış bu topraklarda. Muhtarlık kurumunun güçlü olmasını istiyorsanız sizin kanun teklifinizi reddeden partilere oy vermeyeceksiniz.

Her bir muhtara KPSS sınavında başarılı olanlardan yardımcı personel vereceğim.

Yorumlar 295 Yorum Var
  • emekli 04.06.2022 11:48
    Muhtarlara hakaret eden kemal gitmiş, sütten çıkmış ak kaşık kemal gelmiş. İnsan bu kadar dönek olmamalı.
  • yalnız 02.06.2022 16:19
    ben c.başkanı olursam her muhtara 2 yardımcı ve 1 sekreter atayacağım (kadrolu).
  • Ali 31.05.2022 17:48
    Ya ne diyeceğini insan bilemiyor öğle bir ilmi matamatik varki işin içinden cıkılmıyor. Şimdi köye 5 kişi var biri muhtar ve köye haftada bir araba gidiyordu mozota zan gelmeden şimdi oda yok. Şimdi nasıl çözülecek bu yardımcı matamatikği ne olur bilen yardım etsin
  • ÖNCE VATAN 30.05.2022 12:16
    ya arkadaş orada alkışla yanı gördüm gerçekten çok üzüldüm ya bu kadar cahillik bu kadar yüzsüzlük olurmu düne kadar MUHTARLARA SÖYLEMEDİĞİ LAF KALMADI ŞİMDİ MUHTARLARA YARDIMCI VERECEKMİŞ YA AYIPTIR BİR İNSANDA SURAT OLMASI LAZIM AMA DEDİLER Kİ BUNLARDA SURAT YOK GERÇEKTEN YOKMUŞ NE SURADI ANLAYAMADIM YA İCRAHAT YOK LAF EBELİĞİ ÇOK
  • Hüseyin Özer 26.05.2022 10:28
    Devleti yönetmeye talip yaptıkları ve söylemleri apartman yöneticiliği istiyor sanki apartman ona ait
Daha fazla yorum görüntüle