Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, geçtiğimiz gün partililer ile birlikte Aksaray'da pazar yerine ziyarette bulundu. Tekin'in pazar yerinde yanına gelen Elif Yılmaz isimli bir kadın, "Savaştan ölmeyiz, açlıktan ölürüz. İş yok, aş yok çok zor durumdayız. Hasta çocuğum var doktora alıp gidemiyorum. Oğlumun işi yok iş bulamıyorum. Açlıktan, parasızlıktan millet karısını çocuğunu öldürüyor. Çok zor durumdayız. Gelsinler ben açları göstereyim" dedi.

Gürsel Tekin de bu sözleri, "Aç yok diyorlar. Aç var. İnsanlar kendisini yakıyor, intihar edenler var" sözleriyle yanıtladı. Gürsel Tekin bu diyaloğu, "Aksaraylı teyzenin sözleri içinizi acıtacak. Savaştan ölmeyiz, açlıktan ölürüz. Aç yok diyorlar gelsinler ben göstereyim" notuyla Twitter hesabından paylaştı.

ALGI OPERASYONU YİNE BOZULDU

Yaşananların ardından Gürsel Tekin'e dert yanan Elif Yılmaz'la ilgili gerçek bambaşka çıktı. 10 çocuk annesi kadının 3 çocuğunun yurt dışında 4 çocuğunun İstanbul'da diğerlerinin ise Konya ve Aksaray'da çalıştığı öğrenildi. Kendisi de 2013 yılında Bağ-Kur'dan emekli olan Yılmaz'ın üzerine kayıtlı marka bir aracının olduğu ortaya çıktı. Elif Yılmaz'ın 80 dekar arazisinin olduğu ve engelli olan torununa ise 2 bin 354 TL evde bakım aylığı verildiği belirlendi.

TERLİK TİYATROSU DA TEPKİ TOPLAMIŞTI

CHP'nin Maltepe mitinginde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşması sonrası kürsüde terliği göstererek 'çöpten alıp giydim' diyen Nusret Güllü isimli vatandaşın sosyal medya hesapları incelendiğinde çilingir sofralarında fotoğrafları ve tarz giyimi tüm dikkatleri üzerine toplamıştı.

Yorumlar 511 Yorum Var
  • Devlet adamı 05.06.2022 04:41
    O açlık başka açlık demek ki. Eyyyy CHP gençlik kolları ilgilenin teyzenizle. Sizi neden besliyorlar?
  • S.D.C 05.06.2022 00:57
    Sanırım bu teyze taşpınar beldesinden kelimelerinin sounda (n) takısını çok kullanıyor o belde chp üç beş böyle yerler var. Aksaray vatanını seven bir ilimizdir.CHP boş hayal kuruyor zaten onlarda her dümen mevcut.
  • Kelami 05.06.2022 00:15
    Açız derken "gözümüz aç" demek istemiş heralde.
  • Hamza 04.06.2022 22:28
    Yalancının mumu yatsıya kadar yanar Birde hain nankör insan önce kendini bitirir ben böylelerine nasipsiz zavallılar diyorum
  • Namyelüs 04.06.2022 21:44
    Bunlar sözde Atatürkçü CHP'nin sözde açları ,bir de toklarını görün!
Daha fazla yorum görüntüle