AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, TV 100'de katıldığı programda Bülent Arınç'a çok sert tepki gösterdi.

Partiden ihraç edilnesi gerektiğini belirten Metiner, ''Başkalarına ayar çekmeye kalmasın! Haddini bilsin. Gerçekten de hadsizlikte sınır tanımamaya başladı. İsmini duymak istemiyoruz, inşallah partimizden ihraç olur gider.' ifadelerini kullandı.

ARINÇ'IN TEPKİ ÇEKEN SÖZLERİ

Bülent Arınç katıldığı bir toplantıda, ''Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileriyle bazen baş başa gelirler. Havanın güzelliğinden suyun berraklığından bahsederler. O sırada da ufak tefek bir şeyler konuşurlar. Majestelerinin gazetecilerine havanın güzelliğinden suyun berraklığından bahsetmek yeterli değil. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. 'Kral çıplak' demenin zamanıdır." ifadelerini kullanmıştı.
 

Yorumlar 199 Yorum Var
  • Tual 19.06.2022 12:49
    Sivri dilli Arınç arkadaşı Erdoğan’a saygısıslık terbiyesislik nankörlük yapmış kral çıplak diyerek Akşenerin abukatlıgını yapmış onasa masam demişlerdi. Sivri dilli fetö dostu arınç Erdoğan’ düşmanlığı yaparken aynı zamanda 6 lı masaya adayınız İmamoğlu olsun mesajını vermiş şifreli zehir diliyle hani bir çocuk vardı İstanbul seçimlerinde her şey çok güzel olacak diyen seçim otobüsün arkasından koşturan çocuk gerçi o söz çalıntı İmamoğlu hırsızı çocuğu ve ailesini satın almış çalıntı sözle istanbul halkını kandırmıştı neyse fetö sevicisi hain arınç hem ak partinin ekmeğini yiyip Türk halkını Erdoğan’a karşı kışkırtmak isyan çıkarmak
  • AYIP ayıp 18.06.2022 00:19
    Arınç’ın yaptığı büyük ayıp, bir insanı siyaseten fikirlerini eleştir fakat kişisel sınırlarını ima vs terbiye dışı konuşmak büyük ayıptır, kul hakkıdır, gayrı insani ve gayrı İslami bir davranıştır, şahsiyete ima ne demek, ailesini olaya katmak büyük vebal..
  • Vatansever 17.06.2022 16:09
    Vefa minnnettarlık diye bişiy var.bülent arınç haddini aşıyor mehmet metineri destekliyorum
  • Hasan doğru 17.06.2022 14:35
    Arınç, sen tatlı su balığı değilsen niçin kralın çıplaklığını açık ve net açıklamıyorsun. Niçin istifa etmiyorsun, niçin hala ak parti içinde duruyorsun. Niçin fitne fesat hizip içindesin. Niçin vatan düşmanı, din düşmanı kefere artıklarının değirmenine su taşıyorsun. Münafık ların hası, tatlı su balığının alası sensin. Bulunduğun yeri kansere çeviren bunak bir ur sun. Sen her iki dünyada da iflas etmiş mahluk sun.
  • Misafir 17.06.2022 13:51
    Ne ihraç etmesi bunun gibi zibidileri asacaksın
Daha fazla yorum görüntüle