Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iki günlük programı için Bursa'ya geldi.

İlk olarak Kestel Yeşilvadi Mesire Alanı'nda 'Geleneksel Milli Görüş Buluşması'na katılan Karamollaoğlu, daha sonra Nilüfer ilçesindeki Bursa Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne geçti.

Burada Mübadele Evi'ni gezen Karamollaoğlu'na dernek başkanı Ali Korkut ve dernek üyeleri, müze ile bilgi verdi. Daha sonra Mübadele Evi'nin yanındaki Mübadele Kahvesi'ne giden Temel Karamollaoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Karamollaoğlu, ardından Bursa Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Burada hemşerileriyle bir araya gelen Karamollaoğlu, dernek üyeleriyle sohbet etti.

"6'LI MASANIN ESKISI GIBI ÖNEMI KALMADI"

Dernek üyelerinden birinin 'Koalisyon olarak mı gireceksiniz' sorusuna cevap veren Temel Karamollaoğlu, "Koalisyon diye bir şey yok artık aslında. Yani 6'lı masa benim kanaatim devam eder. Ama 6'lı masanın eskiden olduğu gibi büyük bir önemi kalmadı. Seçim kanununda değişiklik yapılınca yani beraber olmanın getirdiği ekstradan bir avantaj vardı, o kalktı. Ama onun kalkması aslında bizi de etkiler. Fakat Bahçeli'yi daha çok etkiledi. Ne olacak, bakalım. Acaba sonbaharda bir seçim olur mu? Yani bir kişi karar verecek. Tayyip Bey'in neye göre karar vereceğini bilemiyorum." diye konuştu.

Yorumlar 198 Yorum Var
  • hüseyin 19.08.2022 11:01
    herkez kendine göre yorum yapıyor adam seçim sistemi değiştikten sonra kim ne oy alırsa kendine yazılacak en çokta mhp yi etkiler diyor inşaallah hayırlı olur
  • Mehmet ALİ 19.08.2022 10:23
    arkadaş bir defa da Cumhur ittifakı yanında durun. eridiniz bittiniz ama bu inadınız bitmedi.
  • Bayrak Sevdalısı 19.08.2022 02:08
    Temel Bey! Bırakın Gururlanmayı ! Madem altılı masanın önemi kalmadı! Sormazlar mı daha neyi bekliyorsunuz?
  • vedo 18.08.2022 05:06
    sen de partinde ne bos sunuz yahu
  • Vatandas 17.08.2022 15:14
    Bu adam bir de parti baskanı olmuş da konuşuyor.Bu adam Sivas Katliamının en ateşĺi provakatör ve katılımcılarından biri imiş.Bu adama nasıl siyaset yaptırılır ki?Bu durum takkiyenin en güzel örneklerinden biri
Daha fazla yorum görüntüle