CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklaması ve sonrasından İYİ Parti cephesinden peş peşe çok sert açıklamaların gelmesi ardından HDP'den İYİ Parti'ye aynı şekilde çok sert yanıt geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in “HDP’nin olduğu yerde olmayız” karşılığı ile devam eden tartışmaya dair değerlendirmelerde bulunan HDP’li Ebru Günay İYİ Parti lideri Akşener’i yerden yere vurdu.

"Meral Akşener veya onun sözcülerinin işi HDP’ye konum belirlemek değil. Bir kere halk; seni Mehmet Ağar ve Tansu Çiller ile çevirdiğin karanlık işlerden tanıyor. Hiç merak etme, senin bu ülkeye vaat ettiğin tek şey 90’ların karanlığıdır" diyen HDP'li Günay “Hiçbir HDP’li zaten senin olduğun masaya gelmez, hatta oturduğun kıraathanede çay içmez. Defalarca söyledik, yine söyleyelim. HDP’nin masası ve ittifakı bellidir. Bizim birlikteliğimiz Emek ve Özgürlük İttifakıdır. Bu ittifak gerçekten demokratik değişimi, dönüşümü isteyen gerçek muhaliflerin tek adresidir. Seçimleri önemsiz görmüyoruz ama seçim gününe ve adaylık tartışmalarına odaklanarak değil, mücadele ittifakını büyüterek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 337 Yorum Var
  • cCc 10.09.2022 13:26
    Tiyatro yapıyolar..
  • ünal 10.09.2022 03:29
    Meral abla duydun değil mi?hdp nin oyları sana gelmez..yazık etme kendine ve bu ülkeye..Erdoğanın yanında olun..
  • Vatanım benim 09.09.2022 07:46
    Bizde yedik terörist partileri Reis sizi ezip geçecek
  • vatandaş rıza.. 09.09.2022 07:06
    koymuşlar önüne ne yazıyorsa onu okuyor, meral masanızda oturduğunda sizin tarafınızdan iyi partili vekillere ihale verildiğinde nerdeydin şimdimi kötü oldular yiyin birbirinizi yok olun inşallah..
  • Abc 09.09.2022 06:47
    Akıllarınca milleti kandıracaklar �kiniz de birbirinize muhtaçsınız hiç bedava konuşmayın milleti kandırmaya çalışmayın İkiniz de ortaklıktan çok memnunsunuz çok karlı çıktınız bu işi sevdiniz Siyasete devam Biz de yidik
Daha fazla yorum görüntüle