Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP, son günlerde yaşanan gerilimler sonrası Yunanistan'dan taraf oldu. Türkiye'yi açıkça 'saldırgan' olmakla suçlayan HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, "Yunanistan'ı tehdit edenler bilsinler ki; Türkiye halkları, Kürtler ve Türkiye’de yaşayan bütün insanlar sizin savaş sarmalınıza asla izin vermeyecek." diye konuştu. CHP'nin ittifak ortağı HDP'nin kurmayları, sözde 'Kürdistan ittifakı' kurmak için de çalışma yaptıklarını söyledi.

HDP YUNAN'IN SÖZCÜSÜ OLDU: TÜRKİYE'Yİ SALDIRGANLIKLA SUÇLADI

HDP Eş Başkanı, konuya ilişkin açıklamasında, "Her gün hakaretler yağdıranlar, HDP'yi hedef haline getirenler, kendi koltuklarını korumak için savaşa sarılanlar, bir gün Rojava'yı bir gün Yunanistan'ı tehdit edenler bilsinler ki; Türkiye halkları, Kürtler ve Türkiye'de yaşayan bütün insanlar sizin savaş sarmalınıza asla izin vermeyecek." diye konuştu.

Yorumlar 460 Yorum Var
  • Asyalı 10.10.2022 00:09
    Bir metre bez için hükümeti tehdit edenler hükümet yıkanlar darbe yapanların hiç gıkı çıkmıyor
  • Can 09.10.2022 22:56
    HALA HDP yi Kapatmadi Bu Anayasa Mahkemesi
  • Musa Ayan 29.09.2022 21:37
    Bu kadar açık ve alenen vatana ihanet eden alçaklara başka bir ülkede müsaade edilir mi, yoksa anında nefesi kısılır mı, takdir yüce milletin
  • ali 29.09.2022 14:31
    bu kadının şeceresine bakmak lazım.herşey aslına rücu eder.makyaj çirkeflikleri gizlemeye yetmez.
  • Iğdırlı 29.09.2022 09:23
    Pervin Buldan kimdir? -Türkiye ve dünyada en büyük uyuşturucu, esrar ticaretini yapan, PKK terörünü büyük çapta uyuşturucu parası ile finanse eden ve uyuşturucu baronlarınca infaz edilen Savaş Buldan'ın karısıdır. Bu ilişki nedeniyle PKK bunu eş başkan yaptı.
Daha fazla yorum görüntüle